Αρχείο για "12 Οκτωβρίου 2018"

Διευθέτηση χώρου βιβλιοθήκης

Ολοκληρώθηκε η διευθέτηση της αίθουσας που θα φιλοξενήσει τη σχολική  μας βιβλιοθήκη. Ο χώρος επαναχρωματίστηκε από το προσωπικό του σχολείου, μεταφέρθηκαν οι βιβλιοθήκες και τα λοιπά έπιπλα και διακοσμήθηκε με τοιχογραφίες που επιμελήθηκε η κ. Αναστασία Καλογήρου, μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί των  Ε & ΣΤ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Το αγόρι με τη βαλίτσα» στο θέατρο Κάππα, σε μετάφραση – διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί των  Β, Γ & Δ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 στη Χαλκίδα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Το Αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ στο θέατρο Παπαδημητρίου, από τη θεατρική ομάδα Λώτινος Ήλιος. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: ,

Δραστηριότητες χορού και ζωγραφικής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου διοργανώνει δραστηριότητες χορού και ζωγραφικής. Πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση