Ολοκληρώθηκε η διευθέτηση της αίθουσας που θα φιλοξενήσει τη σχολική  μας βιβλιοθήκη. Ο χώρος επαναχρωματίστηκε από το προσωπικό του σχολείου, μεταφέρθηκαν οι βιβλιοθήκες και τα λοιπά έπιπλα και διακοσμήθηκε με τοιχογραφίες που επιμελήθηκε η κ. Αναστασία Καλογήρου, μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας. Ο χώρος πια είναι έτοιμος και έχει τον εξοπλισμό να λειτουργήσει συνδυαστικά ως βιβλιοθήκη και αίθουσα προβολών. Βρίσκεται σε εξέλιξη η επαναταξινόμηση των βιβλίων και τη τοποθέτησή τους στα ράφια, ώστε να είναι χρηστικά για τους μαθητές, καθώς και η διαδικασία σύνταξης του καταλόγου με τα βιβλία που θα εμπλουτίσουν τον κατάλογο των προς δανεισμό βιβλίων της βιβλιοθήκης μας.

Ευχαριστούμε αυτούς που προθυμοποιήθηκαν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα την κ. Καλογήρου για τις ζωγραφιές της αίθουσας, καθώς και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων που ανέλαβε να καλύψει το κόστος των χρωμάτων που απαιτήθηκαν.

Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και την τελική του κατάσταση, πριν ακόμη τοποθετηθούν εκ νέου τα βιβλία.