Εργασία 2η

1.Δείτε παρακάτω ,το 2ο φιλμάκι που το σχολείο μας υπέβαλλε στην ομάδα εργασίας της πλατφόρμας ΤwinSpace, με θέμα την εθνική μας επέτειο, της 28ης Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει μαζί με άλλες χώρες στο έργο “Ας δημιουργήσουμε ιστορίες¨-“Let`s create tales”, το οποίο θα έχει διάρκεια 24 μηνών.Στο πρώτο μέρος του έργου , έχουμε μέχρι στιγμής υποβάλλει δύο εργασίες.

2. Στα πλαίσια αδελφοποίησης των σχολείων (twin schools), ήρθαμε σε επαφή με αντίστοιχο σχολείο στα Άδανα της Τουρκίας και στείλαμε στα παιδιά εκεί ,εικόνες της Σκιάθου, κάρτες με το έμβλημα της πόλης μας -το άγαλμα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη-μαζί με μια σύντομη περιγραφή της ζωής και του έργου του, όπως επίσης και έναν χάρτη της Ελλάδας ,για να μπορέσουν τα παιδιά να μας εντοπίσουν .

Μετά από επικοινωνία με το δάσκαλο της τάξης εκεί, τα παιδιά με τη χρήση των Google Maps , είδαν το νησί και το σχολείο μας στις οθόνες τους και ξεκίνησαν εργασία για τον Παπαδιαμάντη.Περιμένουμε να μας στείλουν πληροφορίες για τη δική τους πόλη ,έτσι ώστε να κάνουμε κι εμείς ανάλογη εργασία.

1 Νοεμβρίου 2013

Η εκπαιδευτικός των Αγγλικών

Βασιλική Παναγιωτέλη

http://youtu.be/8KM6BoIICJQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *