Διαγωνισμός πάνινης τσάντας

Το Σχολικό έτος 2008-09 το Σχολείο μας διοργάνωσε ,μαζί με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου,ένα διαγωνισμό πάνινης τσάντας, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους μαθητές , τους γονείς τους, και την τοπική κοινωνία , ώστε να χρησιμοποιούν λιγότερες πλαστικές σακούλες. Σύμμαχο  στην προσπάθεια αυτή είχαμε το Δήμο Σκιάθου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο ¨Η Σκιάθος” , με την τότε Πρόεδρο κ. Ελένη Λαμπαδαρίου.

Η συμμετοχή των μαθητών και των γονέων τους ήταν μεγάλη.Συμμετείχαν 100 μαθητές , ενώ οι τσάντες που έφτιαξαν με πολύ φαντασία και μεράκι ήταν όλες όμορφες , ώστε ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε να βραβευτούν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Το βραβείο ήταν από τα σχολεία ,ένα μπλουζάκι με συνθήματα των ίδιων των μαθητών ,από το Δήμο μια ευρύχωρη πάνινη τσάντα για τα ψώνια της οικογένειας και από το Σύλλογο ¨Η Σκιάθος” ένα θερμός , για το νερό τους.

Στην τελετή βράβευσης , που έγινε στην αυλή του σχολείου , εκτός από τους μαθητές και γονείς ήταν προσκεκλημένοι ,ο Δήμαρχος , ο Σύλλογος Γονέων , εκπρόσωποι των εμπόρων και η κ.Ελένη Λαμπαδαρίου .

Οι αφίσες του Διαγωνισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *