2011-2012

21 Μαΐου :Κουκουναριές με όλο το σχολείο

Στις 22 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε εκδρομή του σχολείου στις Κουκουναριές με καραβάκι.Μαθητές και εκπ/κοί χάρηκαν τη διαδρομή και απόλαυσαν την όμορφη παραλία του νησιού μας παίζοντας με την παρέα τους στην όμορφη φύση.Επίσης επισκέφτηκαν τον υδροβιότοπο της λίμνης Στροφυλιάς.Στην επιστροφή μας  συντρόφεψαν οι γλάροι που έτρωγαν από τα χέρια των παιδιών.

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

24 και 25 Μαΐου:Αθήνα με την Στ΄τάξη

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Μαΐου 2012, η εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών της Στ΄τάξης στη Βουλή των Ελλήνων.Συνοδοί των μαθητών ήταν οι δάσκαλοί τους κ. Σαμαρά Μαρινέλα και Συρταριώτης Απόστολος , η Δ/ντρια κ. Συκιώτου Δήμητρα και η Υπ/ντρια κ. Μπόνια Βελλησσαρία.Στην εκδρομή πήρε μέρος  και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Πλωμαρίτη Κυριακή.Οι μαθητές επισκέφτηκαν εκτός του Κοινοβουλίου ,το Μουσείο της Ακρόπολης και την Ακρόπολη ,το Πλανητάριο και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.Εκεί οι μαθητές ξεναγήθηκαν και παρακολούθησαν ενδιαφέροντα προγράμματα που είχαν σχέση με την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Οι μαθητές μας έκαναν υπερήφανους για την συμπεριφορά που έδειξαν και τη συμμετοχή που είχαν σε όλα τα προγράμματα.

Είναι η τρίτη φορά που το σχολείο πραγματοποιεί αυτή την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα.Οι προηγούμενες ήταν τις σχολικές χρονιές 2008-2009 και 2010-2011.Η επιτυχία αυτών των εκδρομών έγκειται στο μεγάλο ζήλο και τη θέληση των δασκάλων να διδαχθούν οι μαθητές , μέσα από τα μνημεία και τα ιδρύματα της χώρας την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Έχοντας παρακολουθήσει την προβολή της Αρχαίας Αγοράς στην αίθουσα του Θόλου, οι μαθητές μας παρακολουθούν ένα πρόγραμμα για την ιστορία των Μαθηματικών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *