ΠΡΟΦΙΛ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου !

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε και άρχισε τη λειτουργία του, από το σχολικό έτος 2011-2012.Σκοπός του είναι να ενημερώνει για τις εργασίες και τις δραστηριότητες των μαθητών και των δασκάλων του σχολείου.

Από τη σχολική χρονιά 2012-2013  μέχρι τη σχολική χρονιά 2015-2016 ανήκαμε στα Δημοτικά Σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπ/κό Πρόγραμμα και λειτουργήσαμε 13 και 14  τμήματα.

Από τη σχολική χρονιά 2016-2017 λειτουργούμε με 12 τμήματα.

Μας ενδιαφέρει να συμμετέχουμε σε καινοτόμες δράσεις και να έχουμε το σχολείο μας ανοιχτό στην κοινωνία έτσι ώστε οι μαθητές μας να έχουν όσο περισσότερες ευκαιρίες για γνώση, δημιουργία και ψυχαγωγία γίνεται .Θέλουμε να έχουμε υγιείς και ευτυχισμένους μαθητές που θα χαίρονται να έρχονται σχολείο.

Μπορείτε να βλέπετε τις σελίδες στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας που είναι με μαύρο φόντο καθώς και δεξιά της αρχικής σελίδας ή να αναζητήσετε κάποιο αρχείο επιλέγοντας το μήνα και το έτος που σας ενδιαφέρει.

Όσοι είστε γραμμένοι στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο,μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας στο άρθρο που διαβάζετε.

Δημιουργός του ιστολογίου και συντάκτρια όλων των δημοσιεύσεων  και των παρουσιάσεων ,είναι η Δ/ντρια του Σχολείου ,κ. Συκιώτου Δήμητρα.

Όταν ένα  κείμενο μίας δημοσίευσης ή μία παρουσίαση είναι δημιουργία κάποιου εκπαιδευτικού του σχολείου, αναγράφεται το όνομά του.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ως εξής:

τηλέφωνο και Fax:24270 22227

e-mail:1dimskiath@sch.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *