ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG

ΚΟΡΟЇΔΙΑ, ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ι.Σ

Κάτω από: Θεολογία (Ορθόδοξη) καί ΖωήΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις 2:11 μμ στο Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2017

κατάλογοςΗ προδοσία τοῦ Ιούδα

«Κάποιος εισαγγελέας να επέμβει… Το γελοίο αυτό κείμενο χρήζει ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ διώξεως για παραποίηση στοιχείων και προσπάθεια παραπληροφόρησης ολόκληρου Ορθοδόξου λαού με σκοπό την παραπλάνηση του και την οδήγηση του στην ΑΙΡΕΣΗ!»

Συμφωνούμε και προσυπογράφουμε το παραπάνω σχόλιο με αφορμή την Εγκύκλιο τῆς Διαρκοῦς Ιερᾶς Συνόδου τῆς Εκκλησίας τῆς Ελλάδος προς τον Λαό για την ληστρική «Σύνοδο» τῆς Κρήτης (βλ. https://katanixis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_779.html#more). Όχι μόνο δεν υπάρχει μετάνοια τοῦ Αρχιεπισκόπου και λοιπῶν για το πραξικόπημα και την προδοσία τους στην Κρήτη, αλλά με θράσος συνεχίζουν το έργο τους χαίροντας, γελώντας και ξεγελώντας τον πιστό λαό.

Το βασικό μήνυμα τῆς Εγκυκλίου είναι ότι η Δ.Ι.Σ. αποδέχεται τις αποφάσεις τῆς ληστρικῆς «Συνόδου» τῆς Κρήτης, εξισώνοντάς τις με αυτές τῶν Αγίων Οικουμενικῶν Συνόδων! Είναι ντροπή για την Ιεραρχία και τη Δ.Ι.Σ. να διαβασθή εις τους Ναούς η ψευδής και οικουμενιστική Εγκύκλιος. Συγκεκριμένα:

Η φράση «Κύριος σκοπός τῆς Αγίας και Μεγάλης Συνόδου ήταν η ενίσχυση και η φανέρωση τῆς ενότητας όλων τῶν Ορθοδόξων Εκκλησιῶν» στην εισαγωγή τῆς Εγκυκλίου, αποτελεῖ στάχτη στα μάτια τῶν πιστῶν! Αυτοί που χαρήκαν με τα αποτελέσματα τῆς Ψευδοσυνόδου είναι οι Παπικοί, Προτεστάντες, Μονοφυσίτες κ.λπ αιρετικοί – που ήταν καλεσμένοι (!!!) στην Κρήτη – και οι προδότες οικουμενισταί Προκαθήμενοι και επίσκοποι. Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ!

Η Εγκύκλιος αναφέρει ότι «Με βάση τα συμπεράσματα τῆς Αγίας και Μεγάλης Συνόδου»

  1. «…Η συνοδικότητα υπηρετεῖ την ενότητα και διαπνέει την οργάνωση τῆς Εκκλησίας, τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις Της και καθορίζει την πορεία Της».
    Κοροϊδία είναι η φράση αυτή, διότι το πασίγνωστο συμπέρασμα από την ψευδοσύνοδο Κρήτης είναι το μεθοδευμένο πραξικόπημα τοῦ Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και η πλήρη κατάργηση τοῦ Συνοδικοῦ μας Συστήματος!
  2. «Για την Ορθόδοξη Εκκλησία η οικογένεια αποτελεῖ καρπό τῆς «εις Χριστόν και εις την Εκκλησίαν» μυστηριακῆς ενώσεως ανδρός και γυναικός και είναι η μόνη εγγύηση τῆς γεννήσεως και τῆς ανατροφῆς τῶν τέκνων.»
    Η Δ.Ι.Σ. αποκρύπτει εδώ το συμπέρασμα τῆς ληστρικῆς «Συνόδου» ότι καταργούνται τα κωλύματα γάμου με πρόσχημα «την οικονομία» (Αρθ. 5. ii τοῦ κειμένου Το μυστήριον τοῦ γάμου και τα κωλύματα αυτοῦ») και επίσης καταργούνται οι Ιεροί Κανόνες που απαγορεύουν τους μικτούς γάμους!
  3. «Ο διάλογος κυρίως με τους ετεροδόξους χριστιανούς (άλλες χριστιανικές ομολογίες – αιρέσεις) γίνεται με βάση το χρέος τῆς Εκκλησίας …»
    Η φράση αυτή δεν έχει σχέση με «τα συμπεράσματα τῆς Αγίας και Μεγάλης Συνόδου». Η Εγκύκλιος τῆς Δ.Ι.Σ. αποκρύπτει ότι οι αιρετικοί αναγνωρίστηκαν στην ψευδοσύνοδο Κρήτης ως «ετερόδοξες εκκλησίες»! Η λέξη «αίρεση» δεν υπάρχει πουθενά στα «συνοδικά» κείμενα!
  4. «Οι διάλογοι δεν σημαίνουν ούτε και θα σημαίνουν ποτέ οποιονδήποτε συμβιβασμό σε ζητήματα πίστεως.»
    Στην εκκλησιαστική ιστορία δεν έχει γίνει μεγαλύτερο ξεπούλημα τῆς Ορθοδόξου Πίστεώς μας από αυτό τῶν αιρετικῶν οικουμενιστῶν, όπως μαρτυρούν επί χρόνια π.χ. τα διάφορα κείμενα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αιρέσεων εις τα οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία συμβιβάζεται με την αίρεση και αρνεῖται την μοναδικότητα τῆς Ορθοδόξου Εκκλησίας και Αληθείας. Αποκορύφωμα τῆς προδοσίας είναι η Αιρετική «Σύνοδος» τῆς Κρήτης.
  1. «Τα κείμενα τῆς Αγίας και Μεγάλης Συνόδου τῆς Ορθοδόξου Εκκλησίας αποτελοῦν αντικείμενο εμβαθύνσεως και περαιτέρω μελέτης. Αυτό ισχύει για όλες τις Συνόδους τῆς Εκκλησίας.»
    Η φράση αυτή επιδέχεται πολλές ερμηνείες, μία από τις οποίες είναι η εξής: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΧΙ! Άλλωστε, η κατάργηση τῶν Οικουμενικῶν Συνόδων είναι φανερή στα κείμενα τῆς ληστρικῆς «Συνόδου» Κρήτης.
  2. «…όλοι οι επίσκοποι τῆς Εκκλησίας τῆς Ελλάδος αγρυπνοῦμε και παραμένουμε αμετακίνητοι στην ορθόδοξη πίστη…»
    Αυτό αποτελεῖ παραπλάνηση και δηλητηρίαση τῶν πιστῶν από την αίρεση. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος συν το 80% τῶν επισκόπων δεν είναι ορθόδοξοι αλλά ψευδεπίσκοποι που ταυτίστηκαν με τους αιρετικούς.

Αναρωτιόμαστε πῶς θα ήταν σήμερα η Εκκλησία τῆς Ελλάδος με Αρχιεπίσκοπο τον ορθόδοξο Σεβ. Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο.

Άς δοῦμε μερικά σχόλια τοῦ άγρυπνου πιστοῦ λαοῦ για την Εγκύκλιο τῆς Δ.Ι.Σ.

Νικόλαος Γ. Σαββόπουλος
Θεολόγος – Νομικός

Απόστολο26 Ιανουαρίου 2017 – 5:33 μ.μ.

Με μια πρώτη ματιά, έχω να πω ότι δεν αποφασίστηκαν στο Κολυμπάρι τα περισσότερα από τα οποία αναφέρει. Το παρόν φυλλάδιο είναι ένα όμορφο περιτύλιγμα αλλά όχι ωραίο, συνεπώς παραπλανητικό. Το “φαντασιακοί λόγοι δογματικής ακρίβειας” προς το τέλος σπάει κόκκαλα! Εν ολίγοις, μας δουλεύουν. Τον λόγο ας πάρουν τώρα οι ειδικοί και οι πνευματικοί.


Panagiotis Panagiotou
26 Ιανουαρίου 2017 – 5:46 μ.μ.

Ένα κείμενο στο οποίο υπάρχουν αρκετά ψεύδη,όπως η χρήση του όρου ”αιρέσεις”,ο οποίος δεν υπάρχει στα κείμενα της ληστρικής ψευδοσυνόδου της Κρήτης.
Λοιπόν πατέρες;Είδατε και εσείς ότι η Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος,δια του παρόντος εγγράφου αποδέχεται τις αποφάσεις τις ψευδοσυνόδου χωρίς εμφανείς επιφυλάξεις.Από δω και πέρα τι γίνεται;Τι άλλο περιμένουμε;


Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 5:52 μ.μ.

Ειναι παμπονηροι αιρετικοι οικουμενιστες.Υπαρχει ομως ο Θεος


Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 7:02 μ.μ.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Αυτοί με όλα αυτά που κάνουν, δεν ντρέπονται να στέκονται μπροστά στο Άγιο Θυσιαστήριο, δεν ντρέπονται τον ίδιο τον ΧΡΙΣΤΟ,θα ντραπούν εμάς για τα ψεύδη που μας πετάνε στα μούτρα μας;
Αδειάζουμε τους Ναούς, δεν τους αναγνωρίζουμε.ΤΕΛΟΣ.


Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 7:35 μ.μ.

Όλα καλά, όλα ωραία και προπαντός Ορθόδοξα!
Εφ’όσον η Ιεραρχία αναγνωρίζει Αποστολικούς Κανόνες,αποφάσεις Οικουμενικών Συνόδων,ας αρχίσει και την εφαρμογή τους.
Τα λεγόμενα αλλά και οι πράξεις πολλών Μητροπολιτών,επισείουν την ποινή της καθαίρεσης και του αναθέματος.Αρχής γενομένης βεβαίως από τον “Πατριάρχη”


Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 7:58 μ.μ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ…..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΓΡΑΦΗ;;;
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ “ΑΙΡΕΣΗ”;
ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ….ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!


nikos amarant
26 Ιανουαρίου 2017 – 7:59 μ.μ.

Ολοι τους προδότες. Δεν έχουν τσίπα πάνω τους, τα έχουν ξεπουλήσει όλα.


Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2017 – 8:58 μ.μ.

Ιδού λοιπόν οι φανταστικοί λόγοι δογματικής ακριβείας :

1) Στη “Σύνοδο” της Κρήτης αποδεχθηκατε την ιστορική ονομασία ( άρα και ύπαρξη) των ετεροδοξων χριστιανικών εκκλησιών. = Νοθευση του Συμβόλου της Πίστεως, αλλά μάλλον αυτό αποτελεί
φανταστικό λόγο δογματικής ακριβείας.

2) Στη Λέσβο συμπροσευχήθηκε ο Ιερώνυμος και ο Βαρθολομαίος με τον αιρετικό Πάπα. Αν και υπάρχουν σε αφθονία τα σχετικά βίντεο και οι φωτογραφίες, εντούτοις κι αυτό αποτελεί φανταστικό λόγο δογματικής ακριβείας.

3)Την 1η του έτους (κοσμικό ημερολόγιο) μέσα στο Καθεδρικό Ναό Αθηνών υπήρχαν παπικοί και μονοφυσίτες κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας. Αν και υπάρχουν σε αφθονία οι σχετικές φωτογραφίες, εντούτοις κι αυτό αποτελεί φανταστικό λόγο δογματικής ακριβείας.

4) Ο Βαρθολομαίος αποκαλεί Άγιο το κορανι το οποίο και μοιράζει, Αγιώτατο τον Πάπα, και λαμβάνει βραβείο από τους Εβραίους.Αν και υπάρχουν σε αφθονία οι σχετικές φωτογραφίες και τα βίντεο, εντούτοις κι αυτό αποτελεί φανταστικό λόγο δογματικής ακριβείας.

5) Ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης βάζει στο Ιερό Μονοφυσίτες για να “προσκυνησουν” την Αγία Τράπεζα.Αν και υπάρχουν σε αφθονία οι σχετικές φωτογραφίες, εντούτοις κι αυτό αποτελεί φανταστικό λόγο δογματικής ακριβείας.

6) Τα έκτροπα της Ασίζης,κι αυτά αποτελούν φανταστικό λόγο δογματικής ακριβείας.

7) Τα οικουμενιστικά έκτροπα και τα συλλείτουργα σε “ναούς” του εξωτερικού , κι αυτά αποτελούν φανταστικό λόγο δογματικής ακριβείας.

8) Η συμμετοχή μας στο αιρετικό συνονθύλευμα του ΠΣΕ,κι αυτό αποτελεί φανταστικό λόγο δογματικής ακριβείας.

Τέλος υπάρχουν 2 ενδεχόμενα σεβαστοί “πατέρες” :

1) Είτε να κάνουμε υπακοή σε αυτά που γράφετε και να πάμε όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί σε ψυχίατρο (λόγω των παραπάνω φαντασιώσεων) και οφθαλμίατρο.

2) Είτε να σας αφήσουμε να ζήσετε μόνοι σας , χωρίς εμάς , τη φαντασίωσή σας ότι τηρείτε την δογματική ακρίβεια της Ορθοδόξου Πίστεως.

Κυριάκος Βαρβέρης – Πειραιάς


Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2017 – 9:18 μ.μ.

“Η Ορθόδοξη Εκκλησία καταδικάζει τους διωγμούς και την εκδίωξη μελών θρησκευτικών κοινοτήτων”. Γι’ αυτό διώκουν όσσους αντιδρούν στην Σύνοδο; Άρα λοιπόν προστατεύουν τους αιρετικούς και διώκουν τους πιστους. Πια άλλη απόδειξη χρειάζεται για το πόσο εμπαίζουν τον Θεό και το ποίμνιο Του;


Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2017 – 9:43 μ.μ.

Υπάρχει Διγλωσσία . η λέξη Αίρεσις έπρεπε να μπει και στα Κείμενα της Πανορθόδοξης,και όχι μόνο σ αυτό το κείμενο. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τα συγκαλύψουν και να τα κουκουλώσουν μετα το Σαλο που προκλήθηκε και τον οποίο πιστεύω δεν περίμεναν…


Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 10:50 μ.μ.

Αν αυτοί οι Πατέρες μας αγαπάνε και αγωνιούν για το καλό μας, να μας φυλάξει ο Θεός και η Παναγία από αυτούς που θέλουν το κακό μας.


George Ifadis
26 Ιανουαρίου 2017 – 11:24 μ.μ.

Κάποιος εισαγγελέας να επέμβει ρε παιδιά.Αυτό το κείμενο είναι το ψεύδος της ψευδοσυνόδου. Δεν ντρέπονται καθόλου οι αθεόφοβοι να μας εμπαίζουν έτσι;Τι πίνουν μέσα στην σύνοδο;Τι σχέση έχει αυτό το γελοίο κείμενο με την ψευδοσύνοδο της Κρήτης;
Στο αρχικό κείμενο της ψευτοσυνόδου λέει προκλητικά και ξεκάθαρα ότι κύριο μέλημα κάθε ορθόδοξου μετά την ψευτοσύνοδο της Κρήτης είναι να αγωνιστεί για την ποθητή ένωση με τους ετεροδόξους!Και το επαλαμβάνει πολλές φορές.Που διαφαίνεται αυτό, σ’αυτό το γελοιογράφημα;Και από που οι ετερόδοξοι της ψευτοσυννόδου “βαπτιστήκαν” ξαφνικά αιρετικοί;Σε ποιανού τα μάτια ρίχνουν στάχτη;
Όλες τις απίστευτες βρωμιές που έχουμε διαβάσει,δει και ακούσει μετά την αισχρή σύνοδο της Κρήτης από τους αιρετικούς οικουμενιστές,που πραγματικά ξεσάλωσαν και δεν ξέρουν που να βρουν αιρετικό για να αγαπηθούν μαζί του, καρδινάλιο για να τον τιμήσουν,πάπα για να του φιλήσουν το χέρι,ορθόδοξο για να του σπάσουν το κεφάλι,όλα αυτά μας καθησυχάζουν ότι είμαστε στα ασφαλή χέρια των “ορθοδόξων” δεσποτάδων που ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ για μας;Έλεος ποιός έγραψε τόσες ανιστόρητες βλακείες;
Το γελοίο αυτό κείμενο χρήζει ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ διώξεως για παραποίηση στοιχείων και προσπάθεια παραπληροφόρησης ολόκληρου Ορθοδόξου λαού με σκοπό την παραπλάνηση του και την οδήγηση του στην ΑΙΡΕΣΗ!
ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!
ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΣΟΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!


Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 11:50 μ.μ.

Είναι εκπληκτική η ταχύτητα με την οποία δηλητηριάζουν το σώμα της Εκκλησίας οι οικουμενιστές. Σαν να κάνουν ενδοφλέβια ένεση με δηλητήριο. Έτσι, για να πάει παντού ταυτόχρονα. Από το Κολυμπάρι και μετά πήραν φόρα – κατηφόρα. Ένας άγιος Μάρκος Ευγενικός και μας αρκεί. Ένας Χριστέ μου και Σε ευχαριστούμε που μας τον έστειλες αυτά τα δύσκολα χρόνια. Να του δίνεις δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του.

Πηγή: https://katanixis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_779.html#comment-form


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

© 2024 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση