ΜΑΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ.. 2

Καλημέρα!! Τρίτη 28 Απριλίου.. και ξεκινάμε να ασχοληθούμε με τα λουλούδια, τη φύση και την Πρωτομαγιά.. Ας αρχίσουμε από μια εξαιρετική παρουσίαση της πολύ καλής συναδέλφου Λίνα Ρόκα, που έγραψε ένα πανέμορφο παραμύθι για αυτή εδώ τη μέρα, εξηγώντας με τον καλύτερο τρόπο στα παιδιά.. Τι έγινε μια Πρωτομαγιά! Ας πατήσουμε εδώ… για να το ξεφυλλίσουμε όλοι μαζί. Τι σας έκανε εντύπωση; Ήταν τα λουλούδια χαρούμενα ή λυπημένα; Ποιος έφταιγε για αυτό; Τι αποφάσισαν να κάνουν τα λουλούδια; Ας τα σκεφτούμε όλα αυτά και σε λίγες μέρες θα τα συζητήσουμε ζωντανά όλοι μαζί!!!

Ας φτιάξουμε το δικό μας στεφάνι με ότι υλικό έχουμε σπίτι μας.. χαρτόνια, μπογιές, αυγοθήκες, εφημερίδες και περιοδικά, και αφού το φτιάξετε, περιμένουμε να μας το στείλετε για να το μοιραστούμε με τους φίλους σας! Σας δείχνω μερικές εικόνες για να πάρετε ιδέες ..

Τέλος, να και ένα παζλ με τον πίνακα ζωγραφικής του Σπύρου Βασιλείου “Μαγιάτικο στεφάνι και καράβι”, που με τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε!!!