“Μικρό Χωράφι” ( Little Patch)

Μόλις παραλάβαμε το κιτ κηπουρικής “Μικρό Χωράφι” ( Little Patch) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με σκοπό την δημιουργία μικρού σχολικού κήπου και την εισαγωγή σημαντικών θεμάτων, όπως επισιτιστική ασφάλεια και ασφάλεια τροφίμων, περιβαλλοντική βιωσιμότητα, ορθή μεταχείριση των ζώων και υγεία. #agripatch

Mε μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε  το εκπαιδευτικό πακέτο «Μικρό Χωράφι», που χορηγεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο προώθησης της δημιουργίας μικρών σχολικών κήπων. Το «Μικρό Χωράφι» είναι ιδανικό για να μάθουν τα παιδιά κάθε ηλικίας πώς να φροντίσουν έναν κήπο μέσα στην τάξη τους. Μπορεί να ενσωματωθεί σε δραστηριότητες και μαθήματα με σκοπό την ενασχόληση των παιδιών με σημαντικά θέματα – όπως η ασφάλεια τροφίμων, η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η ορθή μεταχείριση των ζώων, η διατροφή και πολλά άλλα.

Από σήμερα, σηκώνουμε τα μανίκια!

Έχουμε πολλή δουλειά στο «Μικρό μας χωράφι»!!!!
Ευχαριστούμε πολύ Ευρωπαϊκή Επιτροπή!!

http://www.agripatch.eu
#europeancommission #littlepatch #agripatcheu
——————————————————
Φέρτε το αγρόκτημα μέσα στην τάξη!!

Ανοίξαμε τη σακούλα και αναρωτηθήκαμε τί είχε μέσα; Καπέλο σίγουρα…. Όμως μας θύμισε κάτι από το δικό μας πείραμα…. Μα ναι… είναι είδη κηπουρικής…λίγο χώμα…. Σπόροι σπανακιού, γιατί είναι της εποχής….. και ταμπέλες για να θυμόμαστε τί φυτέψαμε… Αντε και καλή μας αρχή…..