Περί Διατροφής

Ιστότοπος για τη διατροφή, τα τρόφιμα και την υγεία

Πανελληνίες εξετάσεις

Πρόγραμμα πανελληνίων εξετάσεων 2022  

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος

https://aeitei.gr/programa.php?year=2022&tomeas=24&epal=1

Ύλη μαθημάτων πανελλαδικών εξετάσεων 2022     

΄Υλη πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων ΕΠΑΛ

 

 

 

Ενδεικτικές απαντήσεις στα θέματα ΑΒΓ του 2021!

 

Θέματα ΑΒΓ 2021



Λήψη αρχείου

 

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων 2021

Νέα μειωμένη ύλη πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων σχ. έτους 2020-2021 (8/01/2021) στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μειωμένη Ύλη_2020 2021

 

Υλη πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων σχ. έτους 2020-2021 (23/09/20) στον παρακάτω σύνδεσμο:

2020_09_23_ΥΑ_Ύλη_Πανελλ_Εξετ_Μαθημ_Γ_Ημ-Εσπ_ΕΠΑΛ_2020-21

 

Τροποποιημένη ύλη πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων 2020 στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ύλη μαθημάτων πανελληνίων ΕΠΑΛ 9/4/2020

 

Μάθημα: Αρχές βιολογικής γεωργίας

Θέματα 2020: Στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΑΒΓ 2020 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ

ΑΒΓ 2020

Θέματα 2019: Στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΑΒΓ 2019

Θέματα 2018: Στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΑΒΓ 2018

 

Μάθημα: Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις

Θέματα 2020:στον παρακάτω σύνδεσμο:

Θέματα ΣΓΕ 2020

Θέματα 2019: Στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΣΓΕ 2019

Θέματα 2018: Στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΣΓΕ 2018

Η ύλη των πανελληνίων εξετάσεων στα μαθήματα της Ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών με το παλαιό αλλά και με το καινούριο σύστημα στον παρακάτω σύνδεσμο:.

Ύλη Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών

Μάθημα: Αρχές επεξεργασίας τροφίμων

Θέματα 2009: them_arxtrof_epal_c_hmer_no_0906

Θέματα 2010: PANELLADIKES-2010-EPAL-ARCES-EPEXERGASIAS-TROFIMWN-KLIMAKA

Θέματα 2011: them_arxtrof_epal_c_hmer_no_1106

Θέματα 2012: them_arxtrof_epal_c_hmer_no_1206

Θέματα 2013: 2013-arxes-epexergasias-trofimwn-themata-epal

Θέματα 2014: them_arxtrof_epal_140617

Θέματα 2015: Arxes epeksergasia_trofimon_2015_epal_panellinies_net

Θέματα 2016: epeksergasia_trofimon_2016_epal_panellinies_net

Θέματα 2017: them_arxtrof_epal_c_hmer_150617
Μάθημα: Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Θέματα 2012 : them_ygastrof_epal_c_hmer_no_1206

Θέματα 2011: them_ygastrof_epal_c_hmer_no_1106

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε… την “άχνη” μας στο facebook

Ακολουθείστε (την ..."άχνη") μας...

instagram

Ακολουθείστε μας στο Instagram

Η ώρα πήγε…

Healthy Tips

 

 

 

Η αντιοξειδωτική δράση του ροδιού είναι 3 φορές μεγαλύτερη από του κόκκινου κρασιού και του πράσινου τσαγιού. Τα ρόδια χρωστούν την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση στα φυτοθρεπτικάτης οικογένειας των φλαβονοειδών, όπως οι ανθοκυανίνες, το ελαγικό οξύ και οι τανίνες.

Καταναλώνετε ρόδια καθημερινά όταν είναι η εποχή τους.

Πίνετε ένα ποτήρι χυμό ρόδι (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη) 1-2 φορές την εβδομάδα όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Εμπλουτίστε την καθημερινή διατροφή σας με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών διαφορετικών χρωμάτων για να παραλάβετε βιταμίνες και άλλα φυτοχημικά συστατικά, ουσίες πολύτιμες για την υγεία σας!

Η κατανάλωση 10 καρυδιών κάθε μέρα βοηθά την καρδιά και τις αρτηρίες και συμβάλλει εναντίον του διαβήτη και του καρκίνου.

Βάζετε στα φαγητά σας διατροφικά βότανα, όπως δενδρολίβανο, φασκομηλιά, μαντζουράνα, εστραγκόν και ρίγανη. Σας προσφέρουν έτσι ουσίες που ωφελούν την υγεία και παρατείνουν τη νεότητα.Η κατανάλωση σοκολάτας σχετίζεται με μείωση του κινδύνου για καρδιακή προσβολή, διαβήτη και εγκεφαλικό επεισόδιο. Προτιμάτε τη σοκολάτα πλούσια σε κακάο, φτωχή σε ζάχαρη και λίπη.

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Αρχείο δημοσιεύσεων

Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τα μαθήματα της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, να παρακολουθείτε νέα σχετικά με τη διατροφή και τα τρόφιμα, καθώς και να εκφράζετε τις απορίες και ερωτήματά σας σχετικά με αυτά. 
 

European Radio Logo

Αρχείο δημοσιεύσεων

Translate



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων