Περί Διατροφής

Ιστότοπος για τη διατροφή, τα τρόφιμα και την υγεία

Αρχές βιολογικής γεωργίας (πανελλαδικώς εξεταζόμενο)

Τρόποι διατήρησης και βελτίωσης της γονιμότητας του εδάφους

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέσα άμεσης αντιμετώπισης εχθρών και ασθενειών

 

Μέτρα αντιμετώπισης των ζιζανίωνΜέτρα αντιμετώπισης ζιζανίων

 

 

 

 

 

 

 

Παρουσιάσεις κεφαλαίων του πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος «Αρχές Βιολογικής Γεωργίας».

 

 

 

Σταυρόλεξο στο 6ο κεφ.

 

 

Ερωτήσεις πάνω στην εξεταστέα ύλη του πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος «Αρχές Βιολογικής Γεωργίας».

Ερωτήσεις στην ύλη του μαθήματος Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

 

 

 

Κεφάλαιο 5ο: Αντιμετώπιση εχθρών και ασθενειών

 

5ο κεφ. Λύσε το σταυρόλεξο:

https://crosswordlabs.com/view/5-3839

 

Κεφάλαιο 3ο Ανανεωμένο

 

Κεφάλαιο 3ο

 

Η ύλη θα προέρχεται από τα δύο βιβλία που βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

Βιβλία για το μάθημα: Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

http://ebooks.edu.gr/new/course-main.php/?course=DSEPAL-C192

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ώρα πήγε…

Ο καλός μας ο καιρός…

booked.net

Ακολουθήστε… την «άχνη» μας στο facebook

Ακολουθείστε (την ..."άχνη") μας...

instagram

Ακολουθείστε μας στο Instagram

Healthy Tips

Εμπλουτίστε την καθημερινή διατροφή σας με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών διαφορετικών χρωμάτων για να παραλάβετε βιταμίνες και άλλα φυτοχημικά συστατικά, ουσίες πολύτιμες για την υγεία σας!

Η κατανάλωση 10 καρυδιών κάθε μέρα βοηθά την καρδιά και τις αρτηρίες και συμβάλλει εναντίον του διαβήτη και του καρκίνου.

Βάζετε στα φαγητά σας διατροφικά βότανα, όπως δενδρολίβανο, φασκομηλιά, μαντζουράνα, εστραγκόν και ρίγανη. Σας προσφέρουν έτσι ουσίες που ωφελούν την υγεία και παρατείνουν τη νεότητα.Η κατανάλωση σοκολάτας σχετίζεται με μείωση του κινδύνου για καρδιακή προσβολή, διαβήτη και εγκεφαλικό επεισόδιο. Προτιμάτε τη σοκολάτα πλούσια σε κακάο, φτωχή σε ζάχαρη και λίπη.

Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Θερμιδομετρητής

Αρχείο δημοσιεύσεων

Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τα μαθήματα της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, να παρακολουθείτε νέα σχετικά με τη διατροφή και τα τρόφιμα, καθώς και να εκφράζετε τις απορίες και ερωτήματά σας σχετικά με αυτά. 
 

Αρχείο δημοσιεύσεων

Translate



Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων