Αρχές επεξεργασίας τροφίμων (Γ Τροφίμων)
Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων
Κανόνες συντήρησης των τροφίμων στο οικιακό ψυγείο
Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων
Βρείτε ΕΔΩ το βιβλίο του μαθήματος μέσω του ψηφιακού σχολείου.
Κεφάλαιο 1ο:
Η φύση των τροφίμων
Μάθημα «Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων
Κεφάλαιο 1ο: Μικροοργανισμοί
Λύσε το σταυρόλεξο
https://crosswordlabs.com/embed/1-17731
Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»
Κεφάλαιο 1ο: Ένζυμα
Παίξτε κρεμάλα με όρους του 1ου κεφ.
https://learningapps.org/display?v=p8pq9cptc20
Μάθημα «Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων»
Κεφάλαιο 2ο: Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»
Κεφάλαιο 2ο: Συντήρηση με χρήση χαμηλών θερμοκρασιών
Μάθημα:»Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»
Κεφάλαιο 2ο: Προσθήκη ζάχαρης και αλατιού ως μέθοδος συντήρησης τροφίμων
Μάθημα:»Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»
Κεφάλαιο 2ο: Κάπνισμα-Πρόσθετα
Μάθημα «Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων»
Κεφάλαιο 2ο: Ζυμώσεις
Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»
Κεφάλαιο 9ο: «Παστερίωση γάλακτος»
Μάθημα:»Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»
Κεφάλαιο 10ο: Κρέας

- EK Καλαμαριάς
- https://www.tasteatlas.com/
- Prohealthy lifestyle with your mobile phone
- Taekwondo
- ΑΛΦΑΒΗΤΑ
- Αντίβαρο στην ιδιωτεία
- Βοηθήματα για τις πανελλήνιες εξετάσεις
- Γεωπόνοι
- Γιώργος Πασχαλίδης-Η Αγάπη γιατρεύει τα πάντα
- Διαιτητικές τιμές αναφοράς
- Διατροφή για το παιδί
- Διατροφικές προτάσεις για το πρωινό και το δεκατιανό των μαθητών
- Διατροφικές συστάσεις
- Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας
- Εφημερίδες Βόρειας Ελλάδας
- Ηλεκτρονική τάξη eclass
- Θέματα Πανελληνίων
- Θυρεοειδίτιδα Hashimoto
- Ιστολόγιο του Συμβούλου των Γεωπόνων
- Λεξικό όρων Διατροφής & Τροφίμων
- Μαθηματικά και άλλα πολλά
- Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
- Περισσότερα παιχνίδια
- Πρόγνωση καιρού
- Σαν σήμερα
- Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού
- Συμμετοχή στην έρευνα για τη διατήρηση της απώλειας βάρους
- Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, ΑΤΕΙΘ
- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΑΤΕΙΘ
- Υπολογισμός ημερησίων ενεργειακών αναγκών
- Υπολογισμών καταναλισκώμενων θερμίδων
- Φοιτητική ζωή
- Χρήσιμες πληροφορίες για τους καλλιεργητές
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.