Τεχνολογία Τροφίμων (B Γεωπονίας)
Μάθημα: «Τεχνολογία τροφίμων»
Οι βιταμίνες από θρεπτική άποψη
Βιταμίνες from Fotini Razakou
Τα λιπαρά από θρεπτική άποψη
Οι υδατάνθρακες από θρεπτική άποψη
Οι πρωτεϊνες από θρεπτική άποψη
Πρωτεϊνες from Fotini Razakou
Κατηγορίες Θρεπτικών Συστατικών
Τα τρόφιμα από ενεργειακή άποψη
Ανόργανα στοιχεία και νερό ως συστατικά των τροφίμων
Βιταμίνες ως συστατικά των τροφίμων
Λύσε το σταυρόλεξο: εδώ
Μάθημα «Εισαγωγή στην τεχνολογία τροφίμων»
Οι λιπαρές ουσίες ως συστατικά τροφίμων
Fats from Fotini Razakou
Μάθημα «Εισαγωγή στην τεχνολογία τροφίμων»
Ζυμώσεις

- EK Καλαμαριάς
- https://www.tasteatlas.com/
- Prohealthy lifestyle with your mobile phone
- Taekwondo
- ΑΛΦΑΒΗΤΑ
- Αντίβαρο στην ιδιωτεία
- Βοηθήματα για τις πανελλήνιες εξετάσεις
- Γεωπόνοι
- Γιώργος Πασχαλίδης-Η Αγάπη γιατρεύει τα πάντα
- Διαιτητικές τιμές αναφοράς
- Διατροφή για το παιδί
- Διατροφικές προτάσεις για το πρωινό και το δεκατιανό των μαθητών
- Διατροφικές συστάσεις
- Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας
- Εφημερίδες Βόρειας Ελλάδας
- Ηλεκτρονική τάξη eclass
- Θέματα Πανελληνίων
- Θυρεοειδίτιδα Hashimoto
- Ιστολόγιο του Συμβούλου των Γεωπόνων
- Λεξικό όρων Διατροφής & Τροφίμων
- Μαθηματικά και άλλα πολλά
- Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
- Περισσότερα παιχνίδια
- Πρόγνωση καιρού
- Σαν σήμερα
- Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού
- Συμμετοχή στην έρευνα για τη διατήρηση της απώλειας βάρους
- Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, ΑΤΕΙΘ
- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΑΤΕΙΘ
- Υπολογισμός ημερησίων ενεργειακών αναγκών
- Υπολογισμών καταναλισκώμενων θερμίδων
- Φοιτητική ζωή
- Χρήσιμες πληροφορίες για τους καλλιεργητές
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.