Αρχεία για Βραβεύσεις

Συγχαρητήρια!

Θερμά Συγχαρητήρια στη μαθήτρια  Αραβοπούλου Αλεξάνδρα της Β΄Τάξης που διακρίθηκε  στον Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης».

Βραβεύσεις

Θερμά Συγχαρητήρια στις μαθήτριες μας Αραβοπούλου Αλεξάνδρα της Β΄Τάξης, Αθανασιάδου Βασιλική και Δίκου Νίκη της Γ΄Τάξης που διακρίθηκαν  στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής».

Επίσης στους μαθητές μας Γκούτζιο Νίκο και Παπαδόπουλο Πρόδρομο τα συγχαρητήριά μας για τη διάκρισή τους στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Υπατία».

Επίσης πολλές ευχές στη μαθήτριά μας Καπρινιώτη Αθηνά που με την ομάδα της, τον Εθνικό Κοζάνης κατέκτησαν τη 2η Πανελλήνια θέση στο Χάντμπολ.

Συγχαρητήρια

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές της Α΄Τάξης του σχολείου μας Γκούτζιο Νικόλαο και Παπαδόπουλο Πρόδρομο για την επιτυχία τους στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Υπατία», τις μαθήτριες της Β΄τάξης Αραβοπούλου Αλεξάνδρα και της Γ΄τάξης Αθανασιάδου Βασιλική και Δίκου Νίκη για την επιτυχία τους στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής»  .  Οι μαθητές προκρίνονται για την επόμενη φάση  και θα διαγωνιστούν στο Διαγωνισμό  «Καραθεοδωρή» και «Ευκλείδης» που θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9:00 π.μ. στο 4ο ΓΕ.Λ. Κοζάνης.