Αρχεία για Προσκλήσεις

Πρόσκληση

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος των καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας και ιδιαιτέρως της Α΄Γυμνασίου

την Τετάρτη 25-9-2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

για ενημέρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας του σχολείου και την καλύτερη προσαρμογή των παιδιών στο νέο τους σχολείο. Μετά το πέρας της ενημέρωσης των γονέων από τη Δ/νση του Γυμνασίου, θα ακολουθήσει η ετήσια Γ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου με τα παρακάτω θέματα:

  1. Απολογισμός-ενημέρωση για τις δράσεις της προηγούμενης χρονιάς
  2. Δημιουργία και λειτουργία Σχολής Γονέων σε συνεργασία με το Κέντρο ¨ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨
  3. Ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα του Σχολείου.

 

Από τη Διεύθυνση Του 5ου Γυμνασίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της 1ης «καλλιτεχνικής σκυταλοδρομίας» που διοργανώνει το 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου , στις 7.30 μ.μ., στο καλλιτεχνικό καφέ
«ΜΠΛΕ ΕΛΑΦΙ» Π. Μελά 42.

Είναι η τρίτη και τελευταία φάση των εκθέσεων.
Τα παιδία της Γ’ Τάξης, δίνουν στα παιδία της Α’ τάξης την σκυτάλη και τερματίζουν στις 10 Δεκεμβρίου όλοι μαζί.

Η έκθεση συνολικά είχε 100 έργα, τα οποία θα εκτεθούν την άνοιξη στην Κύπρο.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ

Η σχολική χρονιά για το 5 Γυμνάσιο Κοζάνης αρχίζει δημιουργικά με μια σκυταλοδρομία καλλιτεχνική.

Σκοπός της έκθεσης των μαθητών που θα λάβει χώρα στο καλλιτεχνικό καφέ
«ΜΠΛΕ ΕΛΑΦΙ» Π.Μελα 42, στην πόλη μας, είναι η προαγωγή και η ανάπτυξη της καλλιτεχνικής παιδείας, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι της τέχνης στους μαθητές, αλλά και η ευρύτερη προβολή του καλλιτεχνικού έργου τους προς την κοινωνία της Κοζάνης.

Η εικαστικός του σχολείου Μαρία Χατζηλάμπου μας λέει :

«Η αισθητική καλλιέργεια των μαθητών είναι μια ευκαιρία έκφρασης και αναζήτησης.

Στο πλαίσιο του μαθήματος των εικαστικών κάνουμε μια προσπάθεια φέτος να προβάλουμε το έργο των παιδιών και να τους δώσουμε κίνητρα να εκφραστούν μέσα από την ζωγραφική και να δουλέψουν.
Η ευκαιρία να μοιραστούν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες είναι τόσο μεγάλη για τους ίδιους, όσο και για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να τις δει και να τις απολαύσει.
Η καλλιτεχνική σκυταλοδρομία ανάμεσα στις τάξεις του Γυμνάσιου μας, αλλά και με το Γυμνάσιο Λευκοπηγής Θα είναι θεματικές εκθέσεις. Τα έργα των παιδιών έχουν γίνει στο σχολείο και η ζωγραφική επιφάνεια που επιλέχτηκε για να αποτυπώσουν τα έργα τους είναι μια ξύλινη παλέτα .

Η Καλλιτεχνική σκυταλοδρομία θα λάβει χώρα στο καφέ«ΜΠΛΕ ΕΛΑΦΙ», από 26 Οκτωβρίου μέχρι τέλη Νοεμβρίου.

Κάθε δεκαπέντε ημέρες θα εκθέτονται έργα των παιδιών. Κάθε τάξη θα δίνει τη «σκυτάλη» στην επομένη, μέχρι να ολοκληρωθεί το project.
Η πρώτη έκθεση μας θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου. Για το πρώτο δεκαπενθήμερο θα έχουμε την χαρά να συνεργαστούμε και με το Γυμνάσιο Λευκοπηγής. Οι μαθητές του 5 Γυμνασίου Κοζάνης θα δώσουν την σκυτάλη στους μαθητές του Γυμνάσιου Λευκοπηγής, οι οποίοι θα πλαισιώσουν την έκθεση ζωγραφικής με φωτογραφία.»

22549872_10214393903264463_9163154794442493921_n

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕCOMOBILITY

17238676_10155175381839292_1007627696_n

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ERH APDELI

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου γυμνάσιου Κοζάνης σας προσκαλεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 18.30μ.μ. στην αίθουσα γυμναστηρίου του 5ου γυμνάσιου στην εκδήλωση με θέμα: «Προετοιμάζομαι σωστά για να βοηθήσω το παιδί μου στην επαγγελματική επιλογή του». Εισηγήτρια της παραπάνω εκδήλωσης είναι η Μαρία Μπιλιώνη σύμβουλος εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Ένωσης