Αρχεία για Ανακοινώσεις

Bazaar στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης, στις 29 Νοεμβρίου, από τους μαθητές του τμήματος των εικαστικών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης και του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης

Οι μαθητές του τμήματος των εικαστικών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης και του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης, μαζί με την εικαστικό Μαρία Χατζηλάμπου δημιούργησαν μια ποικιλία από χριστουγεννιάτικες κατασκευές, έχοντας στη διάθεσή τους ελάχιστα υλικά και πολλή φαντασία και μεράκι. Τις κατασκευές αυτές θα διαθέσουν σε Bazaar που θα λάβει χώρα στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης, Φιλίππου Β΄ 30, στις 29 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:00. Εκεί, μαθητές και εκπαιδευτικός θα περιμένουν τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθειά τους και να τους τιμήσει διαλέγοντας κάποια από τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους. Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν στον εξοπλισμό των εικαστικών εργαστηρίων των σχολείων.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε πολύ το απερχόμενο Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του σχολείου και τη συνεχή υποστήριξη. Πιστεύουμε πως και το νέο Δ. Σ. θα είναι αρωγός σε κάθε εκπαιδευτική δράση του σχολείου και ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών

Πρόσκληση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Καλούνται οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τετάρτη 14/11/2018 και ώρα 6:00 μ.μ.. στην Αίθουσα Τελετών

Καθώς ορίστηκαν η 31/10/2018 και η 7/11/2018 ως 1η και 2η ημερομηνία συνεδρίασης, παρακαλείσθε για λόγους απαρτίας να παρευρεθείτε στην 3η και τελική ημερομηνία στις 14/11/2018.

Ο σύλλογος θα προσφέρει καφέ και κεράσματα.

Συγχαρητήρια

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Δ/νση Β’/βάθμιας Εκπ/σης Α’ Αθήνας  στο πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε. «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» βραβεύουν τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς του Δικτύου που υλοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία δράσεις στο πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε. «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» τις σχολικές χρονιές 2011-2018.

Το σχολείο μας έχει συμπεριληφθεί σε αυτά τα σχολεία που πρόκειται να βραβευθούν.

Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και καθηγητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν ανάμεσα σε πολλά σχολεία από όλη την Ελλάδα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Η Διευθύντρια και οι διδάσκοντες των μαθημάτων των Φυσικών Επιστημών του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για τη δωρεά τους, με σκοπό τον εξοπλισμό του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών με οπτικό μικροσκόπιο και αναλώσιμα (σωλήνες, μπουκάλια κλπ). Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι γονείς/κηδεμόνες δείχνουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης των μαθητών μας και ευχόμαστε υγεία και πρόοδο σε όλους.

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 9.00 π.μ. θα διεξαχθεί στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ». Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου. Οι μαθητές/τριες που θα διακριθούν στον διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» θα κληθούν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2019. Στη συνέχεια, οι διακριθέντες στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις 23 Φεβρουαρίου 2019, προκειμένου να επιλεγεί η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 36η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μάιος 2019), στην 23η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2019) και στην 60η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μεγάλη Βρετανία, Ιούλιος 2019).
Παράλληλα, θα διεξαχθεί και ο τοπικός διαγωνισμός «ΥΠΑΤΙΑ» ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Οι μαθητές/τριες που θα διακριθούν στον διαγωνισμό «ΥΠΑΤΙΑ», θα κληθούν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» στις 19 Ιανουαρίου 2019.
Όσοι μαθητές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στον καθηγητή που διδάσκει μαθηματικά στο τμήμα τους. Η συμμετοχή των μαθητών στο διαγωνισμό είναι προαιρετική. Για θέματα και λύσεις πατήστε http://www.emeimathias.gr/themata-lyseis-ypatia και http://www.emeimathias.gr/themata-lyseis-thalis/.

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 29/10/2018 κατά τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες θα γίνουν  οι εκλογές για το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του σχολείου.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19

Ανακοινώνεται πως ο αγιασμός για το νέο σχολικό έτος 2018-19 θα γίνει την Τρίτη 11-09-2018 στις 9.00 π.μ.

Από τη Διεύθυνση

ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

Οι τελικοί έλεγχοι προόδου και οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2018-19 θα γίνουν τη Δευτέρα 18/06/2018 από τις 9.00π.μ. μέχρι τις 13.30μ.μ.

Από τη Διεύθυνση

ΒΑΘΜΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

Οι βαθμοί προόδου του 2ου τετραμήνου θα δοθούν την Πέμπτη 7/6/2018 από τις 9.00π.μ. μέχρι τις 13.30μ.μ.

Από τη Διεύθυνση