Αρχεία για Μαθηματικοί διαγωνισμοί

Μαθηματικός Διαγωνισμός «Κ. Καραθεοδωρής»

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές της Α’ τάξης Αλεξάνδρα Αραβοπούλου και Μετίσογλου Κωνσταντίνο που διακρίθηκαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κ. Καραθεοδωρή» και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

9ος Μαθητικός Διαγωνισμός Κ. Καραθεοδωρής

Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας Αθανασιάδου Βασιλική και Παντέρα Ευάγγελο που διακρίθηκαν στον 9ο Μαθητικό Διαγωνισμό Κ. Καραθεοδωρή.

Μαθηματικός Διαγωνισμός ΥΠΑΤΙΑ

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας της Α τάξης Αθανασιάδου Βάσια, Παντέρα Βαγγέλη και Παρανόμου Κατερίνα που διακρίθηκαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό ΥΠΑΤΙΑ. Οι διακριθέντες μαθητές θα διαγωνιστούν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην επόμενη φάση (διαγωνισμός «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ»).

76ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Θαλής 2015»

Το Σάββατο 14/11/2015 και ώρα 9.00 π.μ. στο 4o Λύκειο Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί ο 76ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Θαλής 2015» για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου (Β΄τάξη Γυμνασίου έως την Γ΄τάξη Λυκείου).Παράλληλα για τους μαθητές της Α΄τάξης πρόκειται να πραγματοποιηθούν αρκετοί τοπικοί διαγωνισμοί και οι μαθητές πρέπει να έρθουν σε επαφή με τα τοπικά παραρτήματα της Ε.Μ.Ε.