Αρχεία για Μαθηματικοί διαγωνισμοί

ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 9.00 π.μ. θα διεξαχθεί στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ». Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου. Οι μαθητές/τριες που θα διακριθούν στον διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» θα κληθούν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2019. Στη συνέχεια, οι διακριθέντες στον «ΕΥΚΛΕΙΔΗ» θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» στις 23 Φεβρουαρίου 2019, προκειμένου να επιλεγεί η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 36η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μάιος 2019), στην 23η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2019) και στην 60η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μεγάλη Βρετανία, Ιούλιος 2019).
Παράλληλα, θα διεξαχθεί και ο τοπικός διαγωνισμός «ΥΠΑΤΙΑ» ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Οι μαθητές/τριες που θα διακριθούν στον διαγωνισμό «ΥΠΑΤΙΑ», θα κληθούν να συμμετάσχουν στον επόμενο διαγωνισμό «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» στις 19 Ιανουαρίου 2019.
Όσοι μαθητές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στον καθηγητή που διδάσκει μαθηματικά στο τμήμα τους. Η συμμετοχή των μαθητών στο διαγωνισμό είναι προαιρετική. Για θέματα και λύσεις πατήστε http://www.emeimathias.gr/themata-lyseis-ypatia και http://www.emeimathias.gr/themata-lyseis-thalis/.

Μαθηματικός Διαγωνισμός «Κ. Καραθεοδωρής»

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές της Α’ τάξης Αλεξάνδρα Αραβοπούλου και Μετίσογλου Κωνσταντίνο που διακρίθηκαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Κ. Καραθεοδωρή» και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

9ος Μαθητικός Διαγωνισμός Κ. Καραθεοδωρής

Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας Αθανασιάδου Βασιλική και Παντέρα Ευάγγελο που διακρίθηκαν στον 9ο Μαθητικό Διαγωνισμό Κ. Καραθεοδωρή.

Μαθηματικός Διαγωνισμός ΥΠΑΤΙΑ

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας της Α τάξης Αθανασιάδου Βάσια, Παντέρα Βαγγέλη και Παρανόμου Κατερίνα που διακρίθηκαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό ΥΠΑΤΙΑ. Οι διακριθέντες μαθητές θα διαγωνιστούν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην επόμενη φάση (διαγωνισμός «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ»).

76ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Θαλής 2015»

Το Σάββατο 14/11/2015 και ώρα 9.00 π.μ. στο 4o Λύκειο Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί ο 76ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Θαλής 2015» για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου (Β΄τάξη Γυμνασίου έως την Γ΄τάξη Λυκείου).Παράλληλα για τους μαθητές της Α΄τάξης πρόκειται να πραγματοποιηθούν αρκετοί τοπικοί διαγωνισμοί και οι μαθητές πρέπει να έρθουν σε επαφή με τα τοπικά παραρτήματα της Ε.Μ.Ε.