Επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο για τις προτεραιότητες στη διδασκαλία των Μαθηματικών κατά το σχολικό έτος 2021-22

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη, κλάδου ΠΕ03, επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο με θέματα:

«Ολοκληρώνοντας το Α τετράμηνο: Αξιολόγηση του μαθητή και της μαθήτριας στα Μαθηματικά-Έναρξη Εργαστήριο Διδασκαλίας και Μάθησης Μαθηματικών».

Το σεμινάριο απευθύνεται στους/ις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Μαθηματικά για το σχολικό έτος 2020-21 σε σχολεία αρμοδιότητάς της ΣΕΕ ΠΕ03 του 3ου και 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, Μαγδαληνής Κοκκαλιάρη και εστιάζει:

  1. στην ανάδειξη της σημασίας της αξιολόγησης των μαθητών και μαθητριών σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία
  2. στη συζήτηση πώς η αξιολόγηση των μαθητών μπορεί να συμβάλει στην ενθάρρυνση των μαθητών να επανασυνδεθούν με την εκπαιδευτική διαδικασία.
  3. στη συζήτηση επίκαιρων προβλημάτων που απασχολούν τις/τους εκπαιδευτικούς και την έναρξη Εργαστηρίου Διδασκαλίας και Μάθησης Μαθηματικών

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15/12/2021 και ώρα 12.00-14.00 ταυτόχρονα

α. διά ζώσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Ελευσίνας, Χατζηδάκη και Νικολαϊδου Ελευσίνα Αττική 19200 (με συμπλήρωση EduPass)

β. διαδικτυακά από το σύνδεσμο  https://minedu-secondary.webex.com/meet/mkokkal

Παρακαλούμε τις Διευθύντριες/ Διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν τις/τους εκπαιδευτικούς και τις/τους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν τη συμμετοχή, τη διαθεσιμότητα τους και κυρίως τα ερωτήματά τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο «φόρμα») ή αντιγράφοντας το σύνδεσμο https://tinyurl.com/yc8jvj66 ).

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ03 του 3ου ΠΕΚΕΣ                                                                         Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη

 

 

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Μαθηματικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.