Επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο για τη διδασκαλία των Μαθηματικών κατά το σχολικό έτος 2021-22

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής και σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική διοργανώνεται από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη, κλάδου ΠΕ03, επιμορφωτικό-ενημερωτικό σεμινάριο με θέματα:

«Από τη διαχείριση της ύλης στα Νέα Προγράμματα Σπουδών στα Μαθηματικά-

Έναρξη Εργαστήριου Διδασκαλίας και Μάθησης Μαθηματικών».

Το σεμινάριο απευθύνεται στους/ις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν Μαθηματικά για το σχολικό έτος 2020-21 σε σχολεία αρμοδιότητάς της ΣΕΕ ΠΕ03 του 3ου και 4ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, Μαγδαληνής Κοκκαλιάρη και εστιάζει:

  1. στην καταγραφή θεμάτων που ανακύπτουν σχετικά με τη διαχείριση της ύλης των Μαθηματικών
  2. στα Νέα Προγράμματα Σπουδών με τη ματιά των εκπαιδευτικών
  3. στη συζήτηση επίκαιρων προβλημάτων που απασχολούν τις/τους εκπαιδευτικούς και την έναρξη Εργαστηρίου Διδασκαλίας και Μάθησης Μαθηματικών

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16/12/2021 και ώρα 12.00-14.00

α. διά ζώσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προτύπου ΓΕ.Λ. Ευαγγελικής Σχολής, Λέσβου 4, Νέα Σμύρνη 171 23 (με συμπλήρωση EduPass)

β. διαδικτυακά από το σύνδεσμο  https://minedu-secondary.webex.com/meet/mkokkal

Παρακαλούμε τις Διευθύντριες/ Διευθυντές των σχολείων να διευκολύνουν τις/τους εκπαιδευτικούς και τις/τους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν τη συμμετοχή, τη διαθεσιμότητα τους και κυρίως τα ερωτήματά τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα (κάνοντας κλικ στον υπερσύνδεσμο «φόρμα») ή αντιγράφοντας το σύνδεσμο https://tinyurl.com/yc8jvj66 ).

 

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ03 του 3ου ΠΕΚΕΣ                                                                         Μαγδαληνή Κοκκαλιάρη

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις, Μαθηματικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.