Βεβαιώσεις και ανάρτηση επιμορφωτικού υλικού “Εκπαίδευση για την Αειφορία: Οι προκλήσεις του μέλλοντος είναι ήδη εδώ”

Στην συγκεκριμένη σελίδα μας θα βρείτε επιμορφωτικό υλικό από τη διεθνή επιμορφωτική συνάντηση που πραγματοποίησε το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Αειφόρουμ  το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, από τις 10.30 ως τις 13.30 με θέμα: Εκπαίδευση για την Αειφορία: Οι προκλήσεις του μέλλοντος είναι ήδη εδώ.

A. Bεβαιώσεις

Οδηγίες για την απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης

  1. Άμεση εκτύπωση: Βρίσκετε με αλφαβητική σειρά την βεβαίωσή σας, με βάση το επώνυμό σας , επιλέγετε εκτύπωση-τρέχουσα σελίδα-εκτυπώνετε.
  2. Για να “αποσπάσετε” μια βεβαίωση (κατέβασμα και αποθήκευση στον υπολογιστή σας). Στην περίπτωση που επιθυμείτε να “αποσπάσετε” από το συνολικό pdf τη δική σας βεβαίωση, ενδεικτικά μπορείτε να ακολουθήσετε τον εξής τρόπο:
    Α. Ανοίγετε την ιστοσελίδαhttps://www.ilovepdf.com/split_pdf#split,range
    Β. Κάνετε επιλογή του αρχείου όπου βρίσκεται το επώνυμό σας (βρείτε τον αριθμό σελίδας όπου βρίσκεται η βεβαίωσή σας από το αντίστοιχο PDF) και στη συνέχεια,
    Γ. Δεξιά, επιλέγετε: Extract pages / Select pages / σημειώνετε-γράφετε τη σελίδα όπου βρίσκεται η βεβαίωση που θέλετε -εμφανίζεται σε αυτήν ένα √ – / Split PDF / Download split PDF.

    Βεβαιώσεις  από το Α ως το Κ 

    Βεβαιώσεις από το Λ ως το Π

    Βεβαιώσεις από το Ρ ως το Ω

B. Εισηγήσεις:

 

Κατηγορίες: Αειφορίας, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.