4ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Αγαπημένο μου σχολείο

Αρχεία για Οκτώβριος, 2020

2ο Εργαστήριο – «Κράτα με σφιχτά από το χέρι»

Οκτ 202024

Στο δεύτερο εργαστήριο τα παιδιά έμαθαν να χρησιμοποιούν τη διάβαση πεζών που βρίσκεται έξω από το σχολείο. Διασχίζουν σωστά το δρόμο, ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΚΟΥΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ και κρατούν σφιχτά από το χέρι τον ενήλικα που τους συνοδεύει.

1ο Εργαστήριο-«Το φανάρι θα μου πει πως περνώ απέναντι»

Οκτ 202024

Στο πρώτο εργαστήριο τα παιδιά παρατήρησαν τους φωτεινούς σηματοδότες στην διασταύρωση έξω από το σχολείο. Ξεχώρισαν αυτούς που είναι για τα αυτοκίνητα από αυτούς που είναι για τους πεζούς, έφτιαξαν όμορφα φανάρια και έγιναν τα ίδια φωτεινοί σηματοδότες!

Χρώματα και αρώματα!

Οκτ 202024

Τα λουλούδια των χρωμάτων έφτιαξαν οι μαθητές του ολοήμερου τμήματος και μοσχοβόλησε το σχολείο αρώματα!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Οκτ 202010

Το 4ο Νηπιαγωγείο Βόλου συμμετέχει ως πιλοτικό σχολείο στην εφαρμογή του προγράμματος «Εργαστήρια Δεξιοτήτων», που οργανώνεται και διεξάγεται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Παιδείας. Τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων αποτελούν καινοτόμο διδακτική και εκπαιδευτική δράση, η οποία συνίσταται στην πιλοτική προσθήκη νέων θεματικών κύκλων στο Νηπιαγωγείο και στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα του Δημοτικού και […]

Αγαπώ και φροντίζω τα ζώα!

Οκτ 20208

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων στις 4 Οκτωβρίου μιλήσαμε για τα ζώα, μάθαμε σχετικά τραγούδια και ποιήματα και φτιάξαμε ωραίους σελιδοδείκτες!

Παππούς και γιαγιά

Οκτ 20208

1η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα της τρίτης ηλικίας Δείξαμε την αγάπη μας στον παππού και τη γιαγιά με λουλουδένιες καρδούλες!

Ονοματόδεντρο

Οκτ 20208

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς μαθαίνουμε να γράφουμε το όνομά μας! Με το αρχικό γράμμα του ονόματός μας φτιάξαμε το ονοματόδεντρο της τάξης μας!

Το 4ο Νηπιαγωγείο Βόλου βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Γ. Δήμου -Βλαχάβα και συστεγάζεται με το 32ο Δ.Σ Βόλου.

Λειτουργούν δύο πρωινά και ένα ολοήμερο τμήμα.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022 φοιτούν στο σχολείο 35 μαθητές.

Διαθέτει δύο αίθουσες για τα πρωινά τμήματα και μία για το ολοήμερο και βασική υλικοτεχνική υποδομή.Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων