ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ

xeria.jpg

Α)  Ημέρα πρώτης γνωριμίας (μετά τον αγιασμό)

 

Κάθε χρόνο η πρώτη επίσημη συνάντηση με τους γονείς είναι η ημέρα του αγιασμού. Η ενημέρωση διαρκεί περίπου 30 λεπτά και σε αυτή οι γονείς πληροφορούνται όλα όσα αφορούν στην ομαλή λειτουργία του νηπιαγωγείου, τη ζωή και τη μάθηση των παιδιών τους, το πρόγραμμα, τις δραστηριότητες, τις υποχρεώσεις, τα δικαιώματα τους. 

 

Β) Τακτικές συναντήσεις

 

Το σχολείο ορίζει  ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς των παιδιών. Οι συναντήσεις είναι ιδιωτικές, εκτός ωραρίου και έχουν σκοπό να ενημερώσουν τους γονείς για την εξέλιξη των νηπίων, τα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τα σημεία όπου σημειώθηκε βελτίωση. Προηγείται σχετική ανακοίνωση με τις ώρες συνάντησης του κάθε γονέα.

 

Γ) Μη τακτικές συναντήσεις

 

Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση σε ανεπίσημες συναντήσεις με τους νηπιαγωγούς όπου μπορούν να συζητούν ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με την πρόοδο του παιδιού τους. Οι συναντήσεις αυτές μπορούν να γίνονται μόνο όταν ο/η νηπιαγωγός δεν απασχολείται από τα νήπια, συνήθως δηλαδή εκτός ωραρίου.

 

Δ) Διαδικτυακή ενημέρωση

 

Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται για όλα όσα αφορούν στη λειτουργία του σχολείου, την πρόοδο της ύλης, τη συνολική εικόνα του κάθε τμήματος και όλα όσα έχουν σχέση με το νηπιαγωγείο από την ιστοσελίδα μας.

Αναδημοσίευση από  το 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:   https://sites.google.com/site/4ngpeiraia/

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, με ετικέτες , στις από την/τον .

Σχετικά με 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ: Στις 7 Αυγούστου του 1973 στο Αννόβερο Γερμανίας. ΖΩ: Στην Αρχάγγελο Ρόδου. ΣΠΟΥΔΑΣΑ: Στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αιγαίου την περίοδο 1992 – 1996. Την περίοδο 2007 – 2009 έκανα μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ: Εργάστηκα ως νηπιαγωγός από το 1997 έως το 2001 στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αρχαγγέλου. Το 2003 δούλεψα ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το Σεπτέμβριο του 2003 μέσα από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ διορίστηκα στο 1ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου όπου έμεινα μέχρι το 2007. Από το 2007 και μετά είμαι  στο  3ο Νηπιαγωγείο Αρχάγγελου.


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση