Καλώς ήρθατε !!!

 

Kindergarten_BildTo ιστολόγιο μας μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ενεργοποίηση συνεργατικών σχημάτων στη σχολική τάξη με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών καθιστώντας έτσι δυνατή την αξιοποίησή του στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι καταχωρήσεις πολυμεσικού υλικού (κείμενα, εικόνες, ήχους κλπ.) παρουσιάζονται κατά χρονολογική σειρά με τις πρόσφατες προσθήκες να εμφανίζονται πρώτες.

Οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου μας μπορούν να διαβάσουν αλλά και να σχολιάσουν με κείμενο τις καταχωρήσεις  του ιστολογίου μας, ενισχύοντας έτσι την ανταλλαγή απόψεων.

Η δημιουργία του ιστολογίου μας αναμένεται να αναδείξει τις καλές πρακτικές του νηπιαγωγείου, να υποστηρίξει τις σχέσεις μεταξύ των μαθητών, μεταξύ εκπαιδευτικών-μαθητών, μεταξύ σχολείου-γονέων, καθώς και να συμβάλλει θετικά στην οργάνωση της σχολικής ζωής.

01-shedule

03-shedule

12-shedule

10-shedule

08-shedule

 

Δημοσιεύστηκε στην κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ στις από την/τον .

Σχετικά με 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ: Στις 7 Αυγούστου του 1973 στο Αννόβερο Γερμανίας. ΖΩ: Στην Αρχάγγελο Ρόδου. ΣΠΟΥΔΑΣΑ: Στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αιγαίου την περίοδο 1992 – 1996. Την περίοδο 2007 – 2009 έκανα μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ: Εργάστηκα ως νηπιαγωγός από το 1997 έως το 2001 στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αρχαγγέλου. Το 2003 δούλεψα ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το Σεπτέμβριο του 2003 μέσα από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ διορίστηκα στο 1ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου όπου έμεινα μέχρι το 2007. Από το 2007 και μετά είμαι  στο  3ο Νηπιαγωγείο Αρχάγγελου.


Περισσότερες πληροφορίες

2 σχόλια στο “Καλώς ήρθατε !!!

Αφήστε μια απάντηση