Αρχείο για "4 Δεκεμβρίου 2018"

Παιδική χορωδία

Les choristes, πίνακας του Edgar Degas (1877)

Το Τμήμα Αλιβερίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών μας πληροφόρησε για τη λειτουργία παιδικής παραδοσιακής χορωδίας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 5.00-6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Τμήματος της Εταιρείας στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (είσοδος από το δρόμο της λαϊκής, όχι από την αυλή του σχολείου). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο έγγραφο που ακολουθεί. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Τοποθέτηση εκπαιδευτικού

Teacher painting by Susana Tavares

Τοποθετήθηκε στο σχολείο μας η εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής κ. Ηλιάδου Σοφία για παράλληλη στήριξη. Καλωσορίζουμε τη νέα συνάδελφο στο σχολείο μας και της ευχόμαστε μια αποδοτική σχολική χρονιά.

Ετικέτες:

Ανακύκλωση τηγανελαίων

Σήμερα παραδώσαμε στο συνεργαζόμενη πιστοποιημένη εταιρεία συλλογής τηγανελαίων το περιεχόμενο του βαρελιού που γέμισε (200 λίτρα). Υπενθυμίζουμε πως με τη δράση αυτή, πέραν του ανταποδοτικού οφέλους για το σχολείο, γίνεται εμπέδωση και εφαρμογή από τους μαθητές μας ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών, ενώ υπάρχουν σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη.

Ανακύκλωση τηγανελαίων

Ετικέτες: ,

Επίδοση βαθμολογίας Α τριμήνου

Η βαθμολογία του Α’ τριμήνου θα δοθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 από τις 13.15 έως τις 14.00. Κατά τις ίδιες ώρες μπορούν να προσέρχονται και οι γονείς/κηδεμόνες των τάξεων Α’ & Β’, για τις οποίες δεν προβλέπεται βαθμολογική αξιολόγηση των μαθητών, προκειμένου να ενημερωθούν περιγραφικά για την επίδοση των παιδιών/κηδεμονευομένων τους. Την ημέρα αυτή το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά για τους εγγεγραμμένους μαθητές.

Ετικέτες:

Πανελλήνιος σχολικός διαγωνισμός για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ, επίσημος εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Πανευρωπαϊκού δικτύου INSAFE/INHOPE, διοργανώνει έναν πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό υπό την αιγίδα του Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. Φ15/188342/Δ2-16/10/2018) με στόχο τα ίδια τα παιδιά να αποτυπώσουν τις ιδέες τους για το πώς αντιλαμβάνονται την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων ή πως μπορούν να προάγουν την ασφάλεια των συσκευών τους, αλλά και γενικότερα πως αντιλαμβάνονται την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση