Αρχείο για "19 Νοεμβρίου 2018"

Επικαιροποίηση εγγραφών Ολοήμερου Προγράμματος

Σύμφωνα με το Π.Δ. 79/2017 που καθορίζει τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων, κατά το β’ δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου και το α’ δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου πρέπει να επικαιροποιείται η εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση επικαιροποίησης της εγγραφής του/των παιδιού/ών σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και επιστρέψτε τη στο σχολείο (έως) την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθυνθείτε στο Διευθυντή του σχολείου.

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

Οι εκπαιδευτικοί της Δ’ τάξης προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς στο θέατρο Διάνα.

Η διαχρονική και απόλυτα χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς ζωντανεύει στο Θέατρο Διάνα. Πρόκειται για το θαυμάσιο έργο που όπως επισημαίνει ο ίδιος ο συγγραφέας στον πρόλογο του βιβλίου «μακάρι να μας στοιχειώσει για πάντα». Διαβάστε όλο το άρθρο »

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί των  Β & Γ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα στο Πλανητάριο του Ευγενίδειου Ιδρύματος με σκοπό: Διαβάστε όλο το άρθρο »

Προσφορά βιβλίων

Οι εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική» μας προσέφεραν μια σειρά με χρήσιμα σχολικά βοηθήματα καθώς και τα παρακάτω παραμύθια:

Ο Δράκος Σερπαντίνος ξύπνησε! της Λίνας Μουσιώνη

Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα! του Τάσου Ιωαννίδη

Ο Τρακατρούκας ο καλικάντζαρος…! της Ελένης Μπετεινάκη.

Ευχαριστούμε για την προσφορά των βιβλίων, τα οποία ήδη εντάχθηκαν στον κατάλογο δανειζόμενων βιβλίων της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

Ετικέτες: , ,

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση