Διεξαγωγή επιμορφωτικής δράσης για τις φιλολόγους των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέας: 1. Επιστημονική υποστήριξη στα μαθήματα Γυμνασίου, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. 2. «Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία ΓΕ.Λ. Συνδιδασκαλία και συνεξέταση. Η εμπειρία από το ΕΠΑ.Λ.»

Διεξαγωγή επιμορφωτικής δράσης

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου και σύμφωνα με την απόφαση της 12ης Ολομέλειας (Πράξη 13/23-9-2021) του ΠΕ.Κ.Ε.Σ., ο Χαράλαμπος Κωνσταντέλλιας, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ 02 (Φιλολόγων), θα βρίσκεται στο Σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου με Λ.Τ. και του ΕΠΑ.Λ. Κέας για επιστημονική υποστήριξη και επιμόρφωση στις φιλολόγους των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέας, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/

ΩΡΑ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1-10-2021

(09.00-12.30)

Επιστημονική υποστήριξη στα μαθήματα Γυμνασίου, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Φιλόλογοι του Γυμνασίου με Λ.Τ. Κέας και του ΕΠΑ.Λ. Κέας Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κέας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1-10-2021

(12.30-14.00)

«Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία ΓΕ.Λ.

Συνδιδασκαλία και συνεξέταση. Η εμπειρία από το ΕΠΑ.Λ.»

Φιλόλογοι του Γυμνασίου με Λ.Τ. Κέας και του ΕΠΑ.Λ. Κέας Γυμνάσιο με Λ.Τ. Κέας

Παρακαλούνται οι διευθυντές του Γυμνασίου με Λ.Τ. Κέας και του ΕΠΑ.Λ. Κέας να διευκολύνουν, εφόσον χρειάζεται, τη συμμετοχή των φιλολόγων που επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιμορφωτική δράση, με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 02 Φιλολόγων

Χαράλαμπος Κωνσταντέλλιας

Κατηγορίες: Επιμορφώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.