Δελτίο Τύπου για την τηλεημερίδα της 25ης Ιανουαρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τηλεημερίδα σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων με τίτλο:

«Ενδυναμώνοντας Εκπαιδευτικούς, Μαθητές και Γονείς βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας»

      Ο εκπαιδευτικός κόσμος και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματικές σχετικές με τα τρέχοντα προβλήματα που καθημερινά βιώνουν και εντείνονται λόγω της πανδημίας αλλά και να ακούσουν τρόπους για να τα αντιπαρέλθουν.

  Εισηγητές ήταν: η Παιδοψυχίατρος, Σοφία Μπαχαράκη, με θέμα  «Αγχογόνοι παράγοντες στο σχολείο», ο Ψυχίατρος, Αθανάσιος Πασπάτης, με θέμα «Πανδημία και ψυχική εξουθένωση» και η Σχολική Ψυχολόγος, Στεφανία Παπαδάκη, με θέμα «Ψυχική ανθεκτικότητα», οι οποίοι με απόλυτο επαγγελματισμό και ακρίβεια παρουσίασαν τις ανωτέρω θεματικές.

  Το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους κ.κ. εισηγητές, στον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων και ιδιαιτέρως στην Πρόεδρό του, Κυρία Παναγιώτα Βούλγαρη, που ενστερνίστηκαν το αίτημά του και ανταποκρίθηκαν αμέσως και ουσιαστικά.

  Ευχαριστούμε, επίσης τους Εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών μας, που διέθεσαν τον χρόνο τους και παρακολούθησαν την εκδήλωση.

  Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα μέσα μαζικής επικοινωνίας των Κυκλάδων που στήριξαν με κάθε τρόπο την τηλεημερίδα μας.

Η Οργανωτική Συντονίστρια

του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου

Δρ Ειρήνη Τσαβαλά

 

 

 

 

Κατηγορίες: Επιμορφώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.