Επιμορφωτικό σεμινάριο «Διαχείριση των διδακτικών αντικειμένων των Α΄ και Β΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου» στην Πάρο και Νάξο στις 9 και 10 Απριλίου 2019

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου ο  Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ70 Πέτρος Προβελέγγιος διοργάνωσε σε συνεργασία με το ΚΕΣΥ Νάξου επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ70 των τμημάτων των Α΄ και Β΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της Νάξου και της Πάρου με θέμα: «Διαχείριση θεμάτων των διδακτικών αντικειμένων των Α΄ και Β΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου».
Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της Νάξου και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων της Πάρου. Εισηγητές του επιμορφωτικού σεμιναρίου ήταν ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου του κλάδου ΠΕ70 Πέτρος Προβελέγγιος και ο Προϊστάμενος του ΚΕΣΥ Νάξου Κωνσταντίνος Κλουβάτος.

Κατηγορίες: Δράσεις, Επιμορφώσεις. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.