Μάιος 2020 αρχείο

Τομείς και ειδικότητες των Επαγγελματικών Λυκείων – ΕΠΑ.Λ. του Νομού Λάρισας

Ενόψει των ηλεκτρονικών εγγραφών των μαθητών και μαθητριών της Γ τάξης Γυμνασίου στο Λύκειο, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων, παραθέτουμε από την Υπουργική Απόφαση Φ20/60676/Δ4 ”Καθορισμός Τομέων και Ειδικοτήτων ανά Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) του ν. 4386/2016 (Α΄ 83) για το σχολικό έτος 2020-2021”, του  ΦΕΚ 2042/Τ. Β΄/30-5-2020, τους τομείς και τις ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ. του Νομού Λάρισας.



Λήψη αρχείου

Τα στοιχεία επικοινωνίας παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

Τα νέα του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας ”Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο 11ο Γυμνάσιο Λάρισας” αναρτήθηκε σήμερα στο schoolpress το 21ο τεύχος του περιοδικού ”Τελειώνοντας το Γυμνάσιο”, εδώ.

Το ιστολόγιο στην eclass ενημερώνεται καθημερινά με ιδέες, προτάσεις, δράσεις, ευκαιρίες, ανατροπές,προκλήσεις στην  εποχή του κορωνοϊού οι οποίες μέσα από το πρίσμα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα διευρύνουν τον ορίζοντα των μαθητών και μαθητριών ώστε να προχωρήσουν  σε αποφάσεις έχοντας περισσότερες επιλογές, εδώ.

 

Ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με γενικό θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19 – μέρος Β΄»

Ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με γενικό θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19 – μέρος Β΄»

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube την Τετάρτη 27 Μαϊου και ώρες 18:30-20:00.

Συμμετέχουν επίσης τα δίκτυα του ΟΚΑΝΑ και του προγράμματος «Από το Α έως το Ω : μια Ακαδημία για Γονείς» της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

Θα μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμο και μετά, εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=PYcE3a72IqI

Φωτογραφία για την έκδοση απολυτηρίου

Καλούνται οι γονείς των μαθητών και  μαθητριών της Γ τάξης του Σχολείου μας να προσκομίσουν στο Σχολείο μετά από τηλεφωνική προσυνεννόηση στο 2410 237153 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μια (1) πρόσφατη φωτογραφία τύπου ταυτότητας του παιδιού τους για το απολυτήριο που θα εκδοθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων απόλυσης.

Όσοι/ες επιθυμούν και αποδεικτικό απόλυσης θα προσκομίσουν μια ακόμη φωτογραφία.

Διακοπή μαθημάτων στο 11o Γυμνάσιο Λάρισας λόγω COVID-19 από αύριο Πέμπτη 21-5-2020 έως 10-6-2020

Διακοπή μαθημάτων στο 11o Γυμνάσιο Λάρισας λόγω COVID-19 από αύριο Πέμπτη 21-5-2020 έως 10-6-2020 με  απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας.

Στο διάστημα αυτό η εξ αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζεται.

Δείτε το συνημμένο αρχείο:

 

Κατάθεση χρημάτων στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Τα χρήματα – 60 ευρώ – που είχαν συγκεντρωθεί από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ τάξης του Σχολείου μας για τη μετακίνησή τους στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Βιόπολη κατατέθηκαν σήμερα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η μετακίνηση θα γινόταν στις 12 Μαρτίου για συμμετοχή στην εκδήλωση ”Ανοικτή μέρα προς τα σχολεία στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας” στο πλαίσιο τόσο του μαθήματος της Τεχνολογίας όσο και του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας.

Τα Σχολεία έκλεισαν λόγω του κορωνοϊού στις 11 Μαρτίου.

Δείτε το αποδεικτικό της κατάθεσης:

Διατήρηση των σχολικών βιβλίων σχολικού έτους 2019-2020

Ενημερώνουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που φοιτούν κατά το σχολικό έτος 2019-2020 στο Γυμνάσιο ότι πρέπει να διατηρήσουν όλα τα βιβλία τους για την αξιοποίησή τους και την επόμενη σχολική χρονιά.

Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Α και Β τάξεων του Λυκείου.

Δείτε το σχετικό έγγραφο του ΥΠΑΙΘ



Λήψη αρχείου

Διακοπή μαθημάτων στο 11o Γυμνάσιο λόγω COVID-19 από 18-5-2020 έως 20-5-2020

Με την απόφαση 1738/14-5-2020 του Δήμου Λαρισαίων  διακόπτονται τα μαθήματα στο 11o Γυμνάσιο  Λάρισας λόγω COVID-19 από 18-5-2020 έως 20-5-2020.

Δείτε την απόφαση;



Λήψη αρχείου

Μετά το Γυμνάσιο, τι;

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ τάξης Γυμνασίου και τους γονείς τους ένας μικρός πληροφοριακός οδηγός για το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο.

Τι ισχύει σήμερα.

Τι αλλαγές προτίθεται να κάνει το ΥΠΑΙΘ.



Λήψη αρχείου

Επαναλειτουργία Σχολείου – Κατανομή τμημάτων

Κατά την επαναλειτουργία του Σχολείου σύμφωνα με την ΚΥΑ_6-5-2020 (pdf)που περιέχεται στο ΦΕΚ 1739/τ. β΄/6-5-2020

οι μαθητές και μαθήτριες κάθε τμήματος χωρίζονται σε δύο ισοδύναμα υποτμήματα (α΄ υποτμήμα και β΄ υποτμήμα) κατά αλφαβητική σειρά

και θα έρχονται στο Σχολείο ως εξής:

1η εβδομάδα: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή όσοι/ες ανήκουν στο α΄ υποτμήμα

1η εβδομάδα: Τρίτη – Πέμπτη όσοι/ες ανήκουν στο β΄ υποτμήμα.

Για την κατανομή στα υποτμήματα θα ενημερωθούν οι γονείς και κηδεμόνες με μήνυμα – sms στο κινητό τους τηλέφωνο.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση