Αρχική » 2017 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2017

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

  • Απ: Διαγώνισμα Εφ Όλης - Μαρ 2024 - Γυφτάκης 26 Μαΐου, 2024
    Η πρόταση: "Η εντολή επανάληψης ΓΙΑ Χ από 1 μέχρι 100 με_βήμα Χ θα προκαλέσει λάθος κατά την εκτέλεση"είναι παράδειγμα κακής χρήσης της "Για..." και παράδειγμα πρότασης  που...
  • Απ: Διαγώνισμα Εφ Όλης - Μαρ 2024 - Γυφτάκης 24 Μαΐου, 2024
    Καλημέρα, πολύ ωραία δουλειά και ευχαριστούμε που την μοιράζεστε μαζί μας!Έχω μια ερώτηση για το Β1 του διαγωνίσματος 3.Μήπως θα έπρεπε η μεταβλητή ΠΛ να αρχικοποιείται με 1 έτσι ώστε να έχουν νόημα οι λύσεις του ερωτήματος; Αναφέρομαι στο κενό (4) ...
  • Απ: σωστο λαθος 24 Μαΐου, 2024
    Ξεκάθαρα λάθος

Τέλος λειτουργίας ΠΣΔ Ιωαννίνων

Τον προηγούμενο μήνα η υπηρεσία υποστήριξης χρηστών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου σταμάτησε τη λειτουργία της στα Ιωάννινα.

Πλέον όταν καλούμε το 801 11 801 81 εξυπηρετούμαστε από τα κεντρικά του ΙΤΥΕ Διόφαντος στην Πάτρα.

Αν και κάποιες φορές να αργούν να απαντήσουν, εξακολουθούν να είναι η υπηρεσία στην οποία θα πρέπει να απευθύνονται οι χρήστες για οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν με το ΠΣΔ, όπως για παράδειγμα προβλήματα διαθεσιμότητας Internet, λογαριασμοί/κωδικοί στο ΠΣΔ κ.α. Το ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν έχει πρόσβαση στους servers των αντίστοιχων υπηρεσιών και αδυνατεί να βοηθήσει.

Παράλληλα, όταν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορεί όπως πάντα να χρησιμοποιείται και η ιστοσελίδα καταγραφής αιτημάτων http://helpdesk.sch.gr.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση