Αρχική » 2015 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2015

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in



 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

  • Απ: Τέλος υποστήριξης Ubuntu/LTSP/Epoptes/sch-scripts από το ΙΤΥΕ 24 Φεβρουαρίου, 2024
    Πριν περίπου 1 μήνα κ κατι  ανάφερα σε συμβουλο πληροφορικής το θεμα και η απάντηση ήταν ότι τώρα είναι δοσμενοι 100% στην αξιολόγηση συναδέλφων. Όπως επίσης και μια Πέμπτη μεσημέρι πριν πάλι κανένα μηνα σε διαδικτυακό σεμινάριο όπου σε μισή ώρα καλυψ...
  • Απ: Δένδρο: Μια ακμή δεν σημαίνει και μια διαδρομή; 24 Φεβρουαρίου, 2024
    Άρα ο ορισμός εννοεί ότι δεν υπάρχουν δυο ακμές μεταξύ δυο κόμβων;Αν αυτό είναι το νόημα, θεωρώ πολύ ατυχή την διατύπωση και ότι οι κανόνες 2-3 θα μπορούσαν να συγχωνευτούν σε μια πιο σαφή πρόταση
  • Απ: Δένδρο: Μια ακμή δεν σημαίνει και μια διαδρομή; 24 Φεβρουαρίου, 2024
    Όχι ακριβώς, "Για κάθε κόμβο c, εκτός από τη ρίζα, υπάρχει μόνο μια ακμή που καταλήγει στον κόμβο αυτόνξεκινώντας από κάποιον άλλον κόμβο p. Ο κόμβος p ονομάζεται γονέας του c και ο κόμβος cπαιδί του p."Το δεύτερο δεν λέει ότι στον κόμβο c καταλήγε...

Σχετικά με Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Η Περιφέρεια έστειλε ένα email στα σχολεία όπου τα ειδοποιεί ότι “για ζήτηση νέου εξοπλισμού για σχολεία, πλέον αρμόδια είναι η εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., www.ktyp.gr”.

Στη συνέχεια κάποιοι συνάδελφοι επικοινωνήσανε με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ και ρωτάνε για το αν μπορούν να ζητήσουν υπολογιστικά συστήματα από αυτήν την εταιρία.

Ως ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν είχαμε κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά επικοινωνήσαμε με την εν λόγω εταιρία και μας είπαν ότι διαθέτουν μεν κάποιους υπολογιστές αλλά μόνο για σκοπούς γραμματειακής υποστήριξης και όχι για αίθουσες ή ΣΕΠΕΗΥ, και ότι προς το παρόν υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και δεν εξυπηρετούνται καθόλου αιτήματα. Παρ’ όλα αυτά, είπαν πως όποιο σχολείο θέλει, να αιτηθεί οτιδήποτε χρειάζεται, και θα κρίνει η Διευθύντριά τους εάν θα εξυπηρετηθεί ή όχι το αίτημα.

Ο εξοπλισμός που πιθανώς να μπορούν να διαθέσουν αναφέρεται εδώ: http://www.ktyp.gr/el/προδιαγραφές/εξοπλισμοί-σχολείων.

Έτσι το ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν εμπλέκεται πουθενά στην παραπάνω διαδικασία, επικοινωνήστε με την Περιφέρεια για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών είναι και πάλι στις υπηρεσίες σας, στην ίδια διεύθυνση αλλά στο διπλανό και μεγαλύτερο γραφείο.

Με την ευκαιρία: επειδή κάμποσα σχολεία μας το ζητούσανε, ανεβάσαμε συνοπτικές προδιαγραφές για αγορές νέου εξοπλισμού:

http//blogs.sch.gr/plinetio/specifications.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση