Αρχική » 2013 » Φεβρουάριος

Αρχείο μηνός Φεβρουάριος 2013

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

  • Απ: Flag Απορία 21 Μαΐου, 2024
    Παράθεση από: Endlessly στις 25 Απρ 2024, 10:34:48 ΜΜΈστω στην αναζήτησηFlag
  • Απ: Flag Απορία 21 Μαΐου, 2024
    Ναι
  • Απ: Flag Απορία 20 Μαΐου, 2024
    τώρα είδα την ερώτηση, εφόσον η flag ειναι λογική μεταβλητή είναι από μόνη της και συνθήκη. Δηλαδή η εντολή:ΑΝ flag ΤΟΤΕ ... είναι ίδιο με την εντολή:ΑΝ flag=Αληθής ΤΟΤΕ ...

Επιμορφωτές για σεμινάριο

Το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ιωαννίνων και το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου σχεδιάζουν να συνδιοργανώσουν ένα 3ήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για καθηγητές Πληροφορικής στις 18-20 Ιουνίου 2013. Εάν τελικά το σεμινάριο πραγματοποιηθεί, υπάρχει μια πιθανότητα να επιχορηγηθεί από τη Google ώστε να υπάρξει και κάποια αμοιβή για τους εισηγητές. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν βεβαιώσεις επιμόρφωσης για όλους τους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο θα αποτελείται από 6 τρίωρα αντικείμενα, που θα κλίνουν περισσότερο προς Computer Science (εννοείται στην Α-Β/θμια εκπαίδευση) παρά σε Τ.Π.Ε. Για παράδειγμα Scratch, BYOB, StarLogo, EasyLogo, Lego Mindstorms, KTurtle, MS Kodu, Gambas, App Inventor for Android, PyGame, Arduino, GameMaker, αλλά όχι ύλη τύπου ECDL.

Καλούνται λοιπόν οι Πληροφορικοί του Ν. Ιωαννίνων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως επιμορφωτές, να δηλώσουν σε ποια αντικείμενα μπορούν να κάνουν τρίωρη εισήγηση. Τα αντικείμενα τα προτείνετε εσείς οι ίδιοι, δεν περιορίζονται σε αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Θα υπάρχουν 2 τμήματα επιμορφούμενων, οπότε τελικά κάθε εισηγητής θα κάνει 6 ώρες συνδιδασκαλία με κάποιον άλλο Πληροφορικό που δήλωσε ότι μπορεί να διδάξει το ίδιο αντικείμενο (3 στο ένα τμήμα και 3 στο άλλο).

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος επιμορφωτών

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση