Υποστήριξη

Το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ιωαννίνων προσφέρει υποστήριξη στις σχολικές μονάδες της περιοχής του με τις παρακάτω μεθόδους:

Μέσω helpdesk

Η προτεινόμενη μέθοδος είναι να ανοίγεται δελτίο στην υπηρεσία http://helpdesk.sch.gr. Έτσι γίνεται καλύτερος προγραμματισμός των αιτημάτων και αρχειοθέτησή τους, ενώ μπορούν να διαβιβάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες όταν δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ΚΕΠΛΗΝΕΤ.

Συγκεκριμένα:

  • Επισκεφτείτε την σελίδα http://helpdesk.sch.gr. Εάν δεν σας ζητήσει όνομα χρήστη και κωδικό πρόβασης, τότε μπορεί να είστε ήδη συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό του myschool που δεν είναι ο σωστός γι’ αυτήν την υπηρεσία, οπότε κάντε αποσύνδεση.
  • Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το ίδιο username/password που εισάγετε όταν θέλετε να πάρετε τα email του σχολείου. Σχετική εικόνα.
  • Στο πεδίο κειμένου “το αίτημά σας αφορά”, επιλέξτε “ΤΠΕ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ”. Συμπληρώστε και τα υπόλοιπα πεδία, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι σωστό, και πατήστε το κουμπί “ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ”. Σχετική εικόνα.
  • Το ΚΕΠΛΗΝΕΤ θα σας απαντάει μέσω του helpdesk, και θα σας έρχεται αυτόματα ειδοποίηση στο email του σχολείου.

Με email ή τηλεφωνικά

Δείτε τη σελίδα Επικοινωνία.

Μέσω IRC

Συζητήσεις πραγματικού χρόνου (τύπου messenger) με τεχνικούς διά μέσου του δωματίου Matrix ή του καναλιού IRC της υπηρεσίας Τεχνικής Στήριξης ΣΕΠΕΗΥ, μέσω ενός προγράμματος πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Με απομακρυσμένη βοήθεια

Κοινή χρήση της οθόνης του υπολογιστή που έχει πρόβλημα με κάποιον τεχνικό. Επισκεφτείτε πρώτα το IRC όπως αναφέρεται παραπάνω ώστε να σας δώσει ο τεχνικός την εντολή σύνδεσης.

Με επιτόπιες επισκέψεις

Εάν κάποιο πρόβλημα σχολικού εργαστηρίου Πληροφορικής απαιτεί επίσκεψη τεχνικού, θα πρέπει υποχρεωτικά να προγραμματιστεί η επίσκεψη μέσω του συστήματος http://helpdesk.sch.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση