Αρχική » 2015 » Φεβρουάριος

Αρχείο μηνός Φεβρουάριος 2015

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

 • Απ: hardinfo σε LTSP fat clients (?) 30 Νοεμβρίου, 2023
  Εσύ καλά τα λες συνάδελφε, αλλά όταν σε ρωτάει ο άλλος/η άλλη που είναι στο εργαστήριο εν ώρα μαθήματος και σου στέλνει μηνύματα με το Viber ότι καίγεται κλπ, κλπ; Πώς να την παλέψεις;
 • Απ: hardinfo σε LTSP fat clients (?) 29 Νοεμβρίου, 2023
  https://ts.sch.gr/wiki/linux/guides/inventory/Πριν ρωτήσεις για κάποιο θέμα κάνε μια αναζήτηση, εδώ και στην τεκμηρίωση, γιατί υπάρχουν ήδη απαντημένα και είναι πολύ εύκολο να τα βρεις..
 • hardinfo σε LTSP fat clients (?) 29 Νοεμβρίου, 2023
  Αν τρέξω σκέτο 'hardinfo' σε έναν client, ως "μαθητής", θα δω το hardware του συγκεκριμένου PC ή του server;Γενικά, πώς γίνεται (γρήγορα) να δω λεπτομέρειες για το hardware του κάθε client;Thanks again...

Σεμινάριο υποστήριξης ΣΕΠΕΗΥ, Joomla κ.α.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ Ν. Ιωαννίνων σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, που διοργανώνει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στα Ιωάννινα, με ώρα έναρξης 15:00 μμ.

Το σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια της Δράσης Α8 του έργου ΣΤΗΡΙΖΩ, και στοχεύει στην εκπαίδευση των Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕ19-20 & ΤΕ01.13), στη χρήση και αξιοποίηση τόσο των υφιστάμενων υποδομών ΤΠΕ όσο και των υποδομών που εγκαθίστανται στα πλαίσια του «Ψηφιακού Σχολείου».

Το σεμινάριο θα έχει τη μορφή ζωντανής αναπαράστασης σε εργαστηριακό περιβάλλον, θα έχει διάρκεια επτά εκπαιδευτικές ώρες, με εισηγητές εργαζόμενους του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:

 • Εισαγωγή στο Έργο ΣΤΗΡΙΖΩ
 • Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου
 • Το «Ψηφιακό Σχολείο»
 • Υποστήριξη ΣΕΠΕΗΥ
 • Διαδραστικοί πίνακες
 • Εγκατάσταση και χρήση Joomla

Για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα χρησιμοποιηθεί το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ιωαννίνων (πρώην Πολυκλαδικό) Τέρμα Δωδώνης, 45221 Ιωάννινα, τηλ. 2651040085.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε είσοδο στην ιστοσελίδα http://training.sch.gr με τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 801-11-801-81 ή στο helpdesk@ioa.sch.gr

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,
Ομάδα Υποστήριξης Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου
Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση : 801-11-801-81
Τηλεομοιοτυπία/ Fax: 26510-07010
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: helpdesk@ioa.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση