Αρχική » Ανακατανομή υλικού σχολείων

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

 • Απ: Προγραμματισμός και Ρομποτική για νήπια 5 Μαρτίου, 2024
  Καλημέρα συνάδελφε κοίταξε το microbit, είναι ιδανικό για παιδιά Δημοτικού: https://microbit.org/
 • Απ: Virtual machines versus sandboxes 5 Μαρτίου, 2024
  Ένα virtual machine είναι σαν να έχεις ένα κανονικό machine. Κάνεις εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος μέσα του. Έχει δικό του virtual δίσκο, CPU, RAM, δίκτυο, τα πάντα, όλο το εστιατόριο.Ενώ sandboxing είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να τρέξεις μ...
 • Virtual machines versus sandboxes 5 Μαρτίου, 2024
  Με αφορμή αυτό το thread: https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?topic=7804.0 , και με το σκεπτικό "πώς αποφεύγουμε εγκαταστάσεις σε δεύτερο σκληρό δίσκο;", θα ήθελα τη γνώμη των εμπείρων συναδέλφων.Απ' όσα έχω καταλάβει:- Μία virtual machine...

Ανακατανομή υλικού σχολείων

Στην παρούσα σελίδα καταγράφεται το πλεονάζον υπολογιστικό υλικό αλλά και τυχούσες ελλείψεις των σχολείων του Νομού, ώστε να γίνεται εξοικονόμηση χρημάτων με την ανακατανομή του.

Διαβάστε τη σχετική πρόσκληση της Δ/νσης και επικοινωνήστε με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ για να δηλώσετε το δικό σας πλεονάζον υλικό, ή να ζητήσετε κάποιο από τα προσφερόμενα υλικά που αναγράφονται παρακάτω. Η παρούσα σελίδα επικαιροποιείται τακτικά.

Προσφορά

 • Διάφορες οθόνες τύπου CRT.
 • Μερικοί Celerons @500 MHz / 128 MB RAM, χωρίς σκληρό δίσκο και χωρίς λειτουργικό σύστημα. Είναι κατάλληλοι για LTSP thin clients σε εργαστήρια Πληροφορικής με λειτουργικό σύστημα Ubuntu Linux 12.04.
 • Παλιά εξαρτήματα υπολογιστών που αποσύρθηκαν, κυρίως modems, κάρτες γραφικών, floppies, CD-ROMs.

Ζήτηση

 • Οποιοιδήποτε υπολογιστές δεν χρησιμοποιούνται, είτε χαλασμένοι είτε παλιοί, καλό είναι να παραδοθούν στο ΚΕΠΛΗΝΕΤ για έλεγχο και είτε να επιδιορθωθούν / αποσταλούν σε κάποιο σχολείο, είτε να επαναχρησιμοποιηθούν ως ανταλλακτικά.
 • ISDN cisco routers, τους παλιούς που είχαν τα σχολεία πριν βάλουν ADSL. Εάν έχετε τέτοιο δώστε το στο ΚΕΠΛΗΝΕΤ, τα χρειάζονται κάποια σχολεία εκτός πόλεως που δεν έχουν ακόμη ADSL.

Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση