Ανακατανομή υλικού σχολείων

Στην παρούσα σελίδα καταγράφεται το πλεονάζον υπολογιστικό υλικό αλλά και τυχούσες ελλείψεις των σχολείων του Νομού, ώστε να γίνεται εξοικονόμηση χρημάτων με την ανακατανομή του.

Διαβάστε τη σχετική πρόσκληση της Δ/νσης και επικοινωνήστε με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ για να δηλώσετε το δικό σας πλεονάζον υλικό, ή να ζητήσετε κάποιο από τα προσφερόμενα υλικά που αναγράφονται παρακάτω. Η παρούσα σελίδα επικαιροποιείται τακτικά.

Προσφορά

  • Διάφορες οθόνες τύπου CRT.
  • Μερικοί Celerons @500 MHz / 128 MB RAM, χωρίς σκληρό δίσκο και χωρίς λειτουργικό σύστημα. Είναι κατάλληλοι για LTSP thin clients σε εργαστήρια Πληροφορικής με λειτουργικό σύστημα Ubuntu Linux 12.04.
  • Παλιά εξαρτήματα υπολογιστών που αποσύρθηκαν, κυρίως modems, κάρτες γραφικών, floppies, CD-ROMs.

Ζήτηση

  • Οποιοιδήποτε υπολογιστές δεν χρησιμοποιούνται, είτε χαλασμένοι είτε παλιοί, καλό είναι να παραδοθούν στο ΚΕΠΛΗΝΕΤ για έλεγχο και είτε να επιδιορθωθούν / αποσταλούν σε κάποιο σχολείο, είτε να επαναχρησιμοποιηθούν ως ανταλλακτικά.
  • ISDN cisco routers, τους παλιούς που είχαν τα σχολεία πριν βάλουν ADSL. Εάν έχετε τέτοιο δώστε το στο ΚΕΠΛΗΝΕΤ, τα χρειάζονται κάποια σχολεία εκτός πόλεως που δεν έχουν ακόμη ADSL.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων