Αρχική » Επιμορφωτικές συναντήσεις (workshops)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

 • Απ: Διαγώνισμα Εφ Όλης - Μαρ 2024 - Γυφτάκης 3 Μαρτίου, 2024
  Το Β1 μήπως πρέπει να το ξαναδείς;
 • Απ: Γραφος: Κατευθυνόμενος ή μη κατευθυνόμενος 3 Μαρτίου, 2024
  Παράθεση από: lala στις 01 Μαρ 2024, 10:50:32 ΠΜΠαραθέτω τον ορισμό απο το σχολικό βιβλίο...για να είναι κατευθυνόμενος θα πρέπει να έχει όλες τις ακμές με κατευθυνση. Πάλι όμως από τον ορισμό του βιβλίου, για να είναι μη κατευθυνόμενος θ...
 • Απ: nefos.sch.gr ???? 3 Μαρτίου, 2024
  Γεια σας,Πήραμε μια "Ιδιωτική εικονική μηχανή" και ακολουθήσαμε τις οδηγίες κάνοντας εγκατάσταση μιας "εικόνας"  Ubuntu 18.04 LTS (Bionic Beaver) with Apache2,MariaDB,PHP με σκοπό τη δημιουργία ενός Web Server.Αν και όλα πήγαν καλά δυστυχώς δεν μπορο...

Επιμορφωτικές συναντήσεις (workshops)

Το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ιωαννίνων ξεκινά την τακτική διοργάνωση επιμορφωτικών συναντήσεων (workshops) για την οργάνωση των οποίων θα χρησιμοποιείται η πλατφόρμα Moodle του σχολικού δικτύου.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ19-20 των Ιωαννίνων καλούνται να γραφούν στην πλατφόρμα και να δηλώσουν ποια μαθήματα ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν.

Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς θα εκδίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης στις οποίες θα αναγράφονται τα μαθήματα που παρακολουθήσατε.

Τα μαθήματα θα ανακοινώνονται στην «Ομάδα συζητήσεων ειδήσεων» του Moodle, η οποία αποστέλλει αυτόματα emails σε όλους τους εγγεγραμμένους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθούν οι οδηγίες συμμετοχής στην πλατφόρμα Moodle. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο ΚΕΠΛΗΝΕΤ στο τηλέφωνο 2651074624.

 1. Συνδεθείτε στη σελίδα http://e-learning.sch.gr/course/view.php?id=824 χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας στο ΠΣΔ. Μη χρησιμοποιήσετε του σχολείου αλλά τον προσωπικό σας λογαριασμό.
 2. Θα σας ζητηθεί ένα «κλειδί εγγραφής μαθήματος». Για την ώρα επιτρέπονται εγγραφές μόνο στους Πληροφορικούς των Ιωαννίνων, με κωδικό pe19-20. Μελλοντικά θα επιτραπούν εγγραφές και σε άλλες ειδικότητες.
 3. Επιλέξτε το μάθημα που σας ενδιαφέρει και συμπληρώστε τη «Δήλωση ενδιαφέροντος για παρακολούθηση του workshop».

Εάν κάποιος θέλει να συμμετάσχει ως εισηγητής σε κάποιο workshop, ας επικοινωνήσει με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ για να του δοθούν δικαιώματα teacher στην πλατφόρμα.


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση