Σχετικά με Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Η Περιφέρεια έστειλε ένα email στα σχολεία όπου τα ειδοποιεί ότι “για ζήτηση νέου εξοπλισμού για σχολεία, πλέον αρμόδια είναι η εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., www.ktyp.gr”.

Στη συνέχεια κάποιοι συνάδελφοι επικοινωνήσανε με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ και ρωτάνε για το αν μπορούν να ζητήσουν υπολογιστικά συστήματα από αυτήν την εταιρία.

Ως ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν είχαμε κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά επικοινωνήσαμε με την εν λόγω εταιρία και μας είπαν ότι διαθέτουν μεν κάποιους υπολογιστές αλλά μόνο για σκοπούς γραμματειακής υποστήριξης και όχι για αίθουσες ή ΣΕΠΕΗΥ, και ότι προς το παρόν υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και δεν εξυπηρετούνται καθόλου αιτήματα. Παρ’ όλα αυτά, είπαν πως όποιο σχολείο θέλει, να αιτηθεί οτιδήποτε χρειάζεται, και θα κρίνει η Διευθύντριά τους εάν θα εξυπηρετηθεί ή όχι το αίτημα.

Ο εξοπλισμός που πιθανώς να μπορούν να διαθέσουν αναφέρεται εδώ: http://www.ktyp.gr/el/προδιαγραφές/εξοπλισμοί-σχολείων.

Έτσι το ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν εμπλέκεται πουθενά στην παραπάνω διαδικασία, επικοινωνήστε με την Περιφέρεια για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση