Αρχική » Νέα » Σχετικά με Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

  • Απ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ 18 Ιουνίου, 2024
    Παράθεση από: George Eco στις Χθες στις 01:31:48 ΠΜ... αν και 17,18 δε γράφουν κατά τη γνώμη μου μέτριοι αλλά καλοί μαθητές, που όμως δεν είναι άριστοι...Σε αυτό θα πρέπει να διαφωνήσω. Πέρσι είχα -[url="https://alkisg.mysch.gr/steki/i...
  • Απ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ 17 Ιουνίου, 2024
    @ManiacGr θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και 17,18 δε γράφουν κατά τη γνώμη μου μέτριοι αλλά καλοί μαθητές, που όμως δεν είναι άριστοι.Όσα λες τα έχουμε πει κι εμείς εδώ κι εκεί και καλό θα ήταν όλα όσα λες να γίνουν. Το νέο Πρόγραμμα Σπουδών προς τα εκεί ...
  • Απ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ 17 Ιουνίου, 2024
    Ρε παιδιά... τι εύκολα, τι δύσκολα; Δεν έχει σημασία! Δεν είναι Proficiency να προσπαθείς να περάσεις τη βάση. Είναι πανελλήνιες και ο στόχος είναι να περάσεις τον διπλανό σου! Είτε με εύκολα, είτε με δύσκολα, οι καλύτεροι και πιο διαβασμένοι θα περάσο...

Σχετικά με Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Η Περιφέρεια έστειλε ένα email στα σχολεία όπου τα ειδοποιεί ότι “για ζήτηση νέου εξοπλισμού για σχολεία, πλέον αρμόδια είναι η εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., www.ktyp.gr”.

Στη συνέχεια κάποιοι συνάδελφοι επικοινωνήσανε με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ και ρωτάνε για το αν μπορούν να ζητήσουν υπολογιστικά συστήματα από αυτήν την εταιρία.

Ως ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν είχαμε κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά επικοινωνήσαμε με την εν λόγω εταιρία και μας είπαν ότι διαθέτουν μεν κάποιους υπολογιστές αλλά μόνο για σκοπούς γραμματειακής υποστήριξης και όχι για αίθουσες ή ΣΕΠΕΗΥ, και ότι προς το παρόν υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και δεν εξυπηρετούνται καθόλου αιτήματα. Παρ’ όλα αυτά, είπαν πως όποιο σχολείο θέλει, να αιτηθεί οτιδήποτε χρειάζεται, και θα κρίνει η Διευθύντριά τους εάν θα εξυπηρετηθεί ή όχι το αίτημα.

Ο εξοπλισμός που πιθανώς να μπορούν να διαθέσουν αναφέρεται εδώ: http://www.ktyp.gr/el/προδιαγραφές/εξοπλισμοί-σχολείων.

Έτσι το ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν εμπλέκεται πουθενά στην παραπάνω διαδικασία, επικοινωνήστε με την Περιφέρεια για οτιδήποτε χρειάζεστε.


Σχολιάστε

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση