Αρχική » 2015

Αρχείο έτους 2015

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Log in 

RSS Τελευταία μηνύματα στο Στέκι

  • Ενθυλάκωση 13 Απριλίου, 2024
    Καλημέρα, σας παρακαλώ μπορεί να μου πει κανείς λίγα πράγματα παραπάνω από το βιβλίο για την ενθυλάκωση στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό; Ευχαριστώ πολύ
  • Απ: Δράση 1821 - ELECFREAKS micro:bit Nezha Inventor's Kit V2 - Ubuntu 22.04 12 Απριλίου, 2024
    Θα το δοκιμάσω από Δευτέρα.Ευχαριστούμε
  • Απ: Δράση 1821 - ELECFREAKS micro:bit Nezha Inventor's Kit V2 - Ubuntu 22.04 12 Απριλίου, 2024
    Βρήκα μια λύση η οποία φαίνεται να δουλεύει καλά προς το παρόν. Ελπίζω να μη διαψευσθώ στην πορεία. Χρησιμοποίησα το αρχείο ρυθμίσεων ltsp.conf. Μέσα στο αρχείο έβαλα τις εντολές:sudo usermod -a -G plugdev [...

Σχετικά με Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Η Περιφέρεια έστειλε ένα email στα σχολεία όπου τα ειδοποιεί ότι “για ζήτηση νέου εξοπλισμού για σχολεία, πλέον αρμόδια είναι η εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., www.ktyp.gr”.

Στη συνέχεια κάποιοι συνάδελφοι επικοινωνήσανε με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ και ρωτάνε για το αν μπορούν να ζητήσουν υπολογιστικά συστήματα από αυτήν την εταιρία.

Ως ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν είχαμε κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά επικοινωνήσαμε με την εν λόγω εταιρία και μας είπαν ότι διαθέτουν μεν κάποιους υπολογιστές αλλά μόνο για σκοπούς γραμματειακής υποστήριξης και όχι για αίθουσες ή ΣΕΠΕΗΥ, και ότι προς το παρόν υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και δεν εξυπηρετούνται καθόλου αιτήματα. Παρ’ όλα αυτά, είπαν πως όποιο σχολείο θέλει, να αιτηθεί οτιδήποτε χρειάζεται, και θα κρίνει η Διευθύντριά τους εάν θα εξυπηρετηθεί ή όχι το αίτημα.

Ο εξοπλισμός που πιθανώς να μπορούν να διαθέσουν αναφέρεται εδώ: http://www.ktyp.gr/el/προδιαγραφές/εξοπλισμοί-σχολείων.

Έτσι το ΚΕΠΛΗΝΕΤ δεν εμπλέκεται πουθενά στην παραπάνω διαδικασία, επικοινωνήστε με την Περιφέρεια για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών είναι και πάλι στις υπηρεσίες σας, στην ίδια διεύθυνση αλλά στο διπλανό και μεγαλύτερο γραφείο.

Με την ευκαιρία: επειδή κάμποσα σχολεία μας το ζητούσανε, ανεβάσαμε συνοπτικές προδιαγραφές για αγορές νέου εξοπλισμού:

http//blogs.sch.gr/plinetio/specifications.

Κλειστό λόγω εργασιών! :)

Το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι λόγω υπερενταντικών και υπερκαταπληκτικών εργασιών μεταφοράς μας σε νέο γραφείο:

IMG_20151022_111758_small

Από Δευτέρα σας περιμένουμε ανανεωμένοι στο διπλανό και μεγαλύτερο γραφείο. 🙂

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση