Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας οι μαθητές της Ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων (ΒΤ και ΓΤ) του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς παρασκεύασαν και διένειμαν στους συμμαθητές τους μικρογεύματα βασισμένα στη Μεσογειακή Διατροφή. Τα γεύματα που προσφέρθηκαν ήταν:κριτσίνια με σουσάμι και κριτσίνια ολικής αλέσεως με ηλιόσπορους, γιαούρτι με μέλι και καρύδια, μεσογειακή σαλάτα με μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, ελαιόλαδο, ελιές, καρύδια και ρόδια, φρουτοσαλάτα, σταφιδόψωμο και φρέσκο, ζεστό ψωμί ολικής άλεσης με ελαιόλαδο και ρίγανη.
Η δράση είχε απόλυτη επιτυχία και κάθε μαθητής παρέλαβε κι ένα φυλλάδιο με την πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής και τα οφέλη της στην υγεία.
Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας που συνεργάστηκαν με μεγάλη υπευθυνότητα, κέφι και χαρά για να πετύχει η δράση μας.
Οι καθηγήτριες της ειδικότητας: Εύα Σιφναίου, Μαστέλλου Φανουρία, Σοφία Θεοδουλίδου, Ματίνα Κατσίχτη, Φωτεινή Ραζάκου.
Αφήστε μια απάντηση