Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου η δεύτερη δράση δεντροφύτευσης στην παραλία Βαλιμιτίκων με παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών του Σχολείου μας καθώς και του προέδρου του Τοπικού διαμερίσματος Βαλιμιτίκων, με τη φύτευση πέντε νέων δέντρων ρεικιών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενίσχυση του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.
Η δράση υλοποιήθηκε από το σχολείο μας, σε άψογη συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Βαλιμιτίκων και τον Δήμος Αιγιαλείας, αναδεικνύοντας τη σημασία της κοινής προσπάθειας για την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού πλούτου της περιοχής.
Τον συντονισμό της δράσης είχε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, κ. Δημακόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε τους μαθητές με υπευθυνότητα και φροντίδα, οδηγώντας τους στον χώρο της δεντροφύτευσης και συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.
Οι μαθητές συμμετείχαν με ενθουσιασμό, βιώνοντας από κοντά την αξία του εθελοντισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς μια πιο πράσινη και βιώσιμη κοινότητα, αποδεικνύοντας πως η συνεργασία σχολείου, τοπικών φορέων και δήμου μπορεί να φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα.

