Αρχεία για Μάιος, 2024


«Εγώ και οι άλλοι στο Διαδίκτυο» για την Γ’ και Δ’ Δημοτικού.

Στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, παρακολούθησαν πρόγραμμα, οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων του σχολείου μας, με τίτλο «Εγώ και οι άλλοι στο Διαδίκτυο» στις 15 Απριλίου 2024.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και την ενημέρωση τους σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την χρήση του με ευχάριστες βιωματικές δραστηριότητες.

f4f755e9 dd84 4e82 8c7b 90fc5f0bdf8f bf5fe504 fe84 43af b8bd 642038d844c8 

Νέα βραβεία για τα παιδιά μας!

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση λάβαμε τα βραβεία στον διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο “Αποτυπώνω τα υδάτινα συστήματα του τόπου μου” που διοργάνωσαν για άλλη μια φορά το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας μαζί με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στον διαγωνισμό είχαν δηλώσει συμμετοχή η Α’ και η Δ’ τάξη μας, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργάνωσε εκδρομή στη Ζαρούχλα για να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Έτσι, το Σάββατο 20 Απριλίου γονείς και παιδιά απόλαυσαν την υπέροχη φύση, περιπλανήθηκαν αμέριμνα ανάμεσα σε δέντρα και λουλούδια και απαθανάτισαν μαγευτικές εικόνες από το ποτάμι που γουργούριζε ευχαριστημένο…

Το όφελος για τα παιδιά μας ήταν διπλά θαυμάσιο, καθώς πέρασαν μια ξέγνοιαστη μέρα με τους γονείς τους και γνώρισαν ένα υδάτινο σύστημα, που θα θαυμάσουν και θα προστατέψουν!

Όλα τα παιδιά αποτύπωσαν στην ψυχή τους εικόνες αξέχαστες και κάποιες από αυτές βραβεύτηκαν σε εκδήλωση του Μ.Ε.Τ. χθες, Τετάρτη 15 Μαίου:

α) ο Γιάννης Φαναρίτης της Α’ τάξης πήρε το Α’ βραβείο (κατηγορία Α’-Β’ τάξης)

β) ο Στέφανος Τσεκούρας και ο Ραφαήλ Μυλωνάς πήραν το Β’ και Γ’ βραβείο (κατηγορία Γ-Δ’ τάξης)

Μπράβο στα καλά παιδιά μας, στους γονείς και στις δασκάλες τους που υποστηρίζουν κι ενθαρρύνουν τα ταξίδια τους στη γνώση!

20240516 123433

20240516 123517

Ετοιμαζόμαστε…!

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία, γαλήνη κι ευτυχία σε κάθε οικογένεια!

Ετοιμαζόμαστε να ξαναέρθουμε στο σχολείο μας με ανανεωμένη διάθεση κι ενέργεια για λίγες εβδομάδες ακόμα — ας θυμηθούμε και την πρωινή προσευχή που ακολουθεί μετά το Πάσχα:

Happy easter egg hunt Made with PosterMyWall

Πασχαλινά Χρώματα και αρώματα (Δ’ Τάξη)

“Αναστάσεως ημέρα και λαμπρυνθώμεν…

Πάσχα το τερπνόν, Πάσχα Κυρίου, Πάσχα.

Πάσχα πανσεβάσμιον ημίν ανέτειλε.

Πάσχα, εν χαρά αλλήλους περιπτυξώμεθα…

Ω Πάσχα, λύτρον λύπης.

Πάσχα άμωμον, Πάσχα μέγα, Πάσχα το πύλας ημίν του παραδείσου ανοίξαν.

Πάσχα πάντας αγιάζον πιστούς…

” Με πολλά ανοιξιάτικα χρώματα και πασχαλινά αρώματα, λαζαρικά κάλαντα, κουλουράκια και βάψιμο αυγών κύλησε η τελευταία μέρα, πριν τις διακοπές του Πάσχα των μαθητών της Δ’ Τάξης.

Καλή Ανάσταση!! Υγεία και αγάπη στις οικογένειες όλων μας! Ελπίδα και ανθρωπιά στις καρδιές μας!

479afa8c 114e 41bc ac9e fe7f70845bd7 d4d25f61 b7ce 490a 8e82 798012d0a620


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων