Ευχές για την νέα σχολική χρονιά και πρόσκληση σε επιμορφωτική συνάντηση

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι  

Εύχομαι από καρδιάς να έχετε όλες και όλοι μια καλή, δημιουργική και ήρεμη  σχολική χρονιά. Πάνω απ όλα όμως εύχομαι υγεία σε σας και τους οικείους σας.

Την περσινή χρονιά μέσα από τον περιορισμό της «καραντίνας» καταφέραμε να συναντηθούμε διαδικτυακά αρκετές φορές. Αυτό προτίθεμαι να το συνεχίσω και φέτος, ξεκινώντας μια σειρά τηλε-διαλέξεων με καθηγητές από ΑΕΙ και διάφορους φορείς. Σκοπός είναι η επιστημονική μας ανάπτυξη αλλά και οι νέες γνώσεις, οι οποίες μπορούν να ενσωματωθούν στα διδακτικά μας αντικείμενα, ώστε να ωφεληθούν οι μαθητές/τριές μας και τα μαθήματα  να γίνουν πιο ενδιαφέροντα και ελκυστικά για αυτούς/ές.

Αρχές Οκτωβρίου προγραμματίστηκε διάλεξη για την «ψηφιακή γεωργία» και αρχές Νοεμβρίου ενημέρωση για την «πιστοποίηση βιολογικών τροφίμων και προϊόντων ολοκληρωμένης διαχείρισης». Εκτός από το δικό μου προγραμματισμό, θα χαιρόμουν να στείλετε στο mail μου (disotiropo@sch.gr) τις ανάγκες σας πάνω σε παιδαγωγικά και επιστημονικά θέματα.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ88

Δ.Ε. Σωτηροπούλου

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής και σύμφωνα με την Πράξη 15/10-9-2020 της Ολομέλειας του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. σας ενημερώνουμε ότι η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Δήμητρα Ευτέρπη Σωτηροπούλου καλεί τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ88.01, ΠΕ88.02, ΠΕ88.03, ΠΕ88.04 και ΠΕ88.05, σε Επιμορφωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Ψηφιακή Γεωργία»

Εισηγητής θα είναι ο Δρ Διονύσιος Καλύβας, Καθηγητής Αξιολόγησης Γαιών, GIS και Χωρικής Ανάλυσης του Τομέα Εδαφολογίας και Γεωργικής Χημείας του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του ΓΠΑ.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18.00 – 20.00 μμ.

Η παρακολούθηση είναι προαιρετική και όποιος/α επιθυμεί να συμμετάσχει παρακαλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του στη φόρμα:

https://forms.gle/xBjLJKbdSiZxhR4VA

Το link για τη τηλεδιάσκεψη θα σας σταλεί εγκαίρως στο mail που θα δηλώσετε στην αίτηση συμμετοχής σας.

Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου

Δ.Ε. Σωτηροπούλου

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Δευτεροβάθμια, ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Επιμορφωτικές δράσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.