2ο Βιβλίο Δανειστικής Βιβλιοθήκης: Το αστέρι της φιλίας

f58e64a6 1f86 49bb a6d6 6c6bdeffc1ae

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΤΣΟΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: DANIEL HOWARTH

ΕΚΔΟΣΕΙΣ:  ΣΑΒΒΑΛΑΣ

ΣΕΙΡΑ: ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Διαβάστε το εδώ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το αρκουδάκι περιμένει να πέσει το τελευταίο φύλλο του φθινοπώρου για να κάνει μια ευχή. Θα μπορέσει άραγε να το πιάσει, ώστε να πραγματοποιηθεί η ευχή του;

Τα βιβλία της σειράς ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, γραμμένα με συναίσθημα, όνειρο και φαντασία, στόχο έχουν να διασκεδάσουν το μικρό αναγνώστη και να τον προκαλέσουν να ανακαλύψει στις πολύχρωμες σελίδες τους, ένα κομμάτι του εαυτού του. Κάθε ιστορία γίνεται αφορμή για δράση και κουβεντούλα, γι’ αυτό στο τέλος κάθε βιβλίου παρατίθενται προτάσεις, οι οποίες βοηθούν γονείς και εκπαιδευτικούς να απογειώσουν τη φαντασία των παιδιών και να καλλιεργήσουν ποικίλες δεξιότητές τους.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ

Μια τρυφερή ιστορία για μικρά παιδιά, που αφορά τη φιλία. Περνά το μήνυμα πως η αληθινή φιλία δεν χρειάζεται μαγικά… είναι η ίδια κάτι μαγικό! Δε χρειάζεται να ευχόμαστε να βρούμε την αληθινή φιλία, γιατί τις περισσότερες φορές είναι δίπλα μας, αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά και την αγκαλιά μας! Ένα βιβλίο γεμάτο γλύκα και συναίσθημα με πρωταγωνιστές τα ζωάκια του δάσους που τα μικρά παιδιά τόσο αγαπάνε! Η πλούσια εικονογράφηση ντύνει εξαιρετικά το κείμενο.

Αφήστε μια απάντηση