Αρχείο για "18 Οκτωβρίου 2019"

Τροποποίηση ωρολογίου προγράμματος

Το ωρολόγιο πρόγραμμα όλων των τάξεων/τμημάτων τροποποιείται από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019. Επισημαίνουμε πως  η ώρα αποχώρησης των μαθητών στο πρωινό πρόγραμμα καθώς και  η ώρα λήξης του ολοήμερου προγράμματος παραμένουν ως έχουν.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ακολούθως:

Πρόγραμμα τάξεων/τμημάτων

Πρόγραμμα εκπαιδευτικών

Προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης τάξεων Δ, Ε, & ΣΤ

Οι εκπαιδευτικοί των  Δ, Ε & ΣΤ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Το φτερωτό άλογο» του Νίκου Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του  Μεγάρου Μουσικής.

Λίγα λόγια για το έργο: Πρόκειται για ένα ανέκδοτο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, σε μια εντυπωσιακή θεατρική διασκευή από τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Οι ηθοποιοί ξετυλίγουν το νήμα της ιστορίας, φωτίζοντας με τραγούδια και μουσικά όργανα έναν κόσμο γεμάτο βασιλιάδες, πριγκίπισσες, μάγους, δερβίσηδες, πραματευτάδες και καραβάνια. Τα παιδιά μπαίνουν σε μια ονειρική πύλη, σε ένα πολύχρωμο ανατολίτικο σαράι, και συμμετέχουν στα όσα συμβαίνουν επί σκηνής, βοηθώντας στην εξέλιξη της ιστορίας: Ένας παράξενος Ινδός πουλάει στον βασιλιά ένα ιπτάμενο άλογο. Το βασιλόπουλο καβαλάει το άλογο που τον πηγαίνει όπου θέλει η τύχη και η μοίρα! Βράδυ, φτάνει σε ένα παλάτι, γνωρίζεται κρυφά με την πριγκίπισσα, και τότε αρχίζει η περιπέτειά τους….

Η παράσταση πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και θίασο 12 ηθοποιών και μουσικών. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων