Αρχείο για "19 Μαρτίου 2019"

Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22-03-2019 στις 9.00 π.μ.  Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν την παράσταση των παιδιών τους. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κατά το διάστημα 8.00-8.30 και θα αποχωρήσουν μεταξύ 10.15 και 10.30  π.μ.

Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.

Χελιδονίσματα 2019

Το τμήμα της χορωδίας της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών σε συνεργασία με την ορνιθολογική εταιρεία και το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Αλιβερίου, σας προσκαλεί στην πιο χαρούμενη γιορτή της Άνοιξης, τα «Χελιδονίσματα», για να τραγουδήσουμε και να υποδεχθούμε τα χελιδόνια, φτιάχνοντάς τους μια πήλινη χελιδονοφωλιά!

Σκοπός των «Χελιδονισμάτων» είναι τα παιδιά να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τον ερχομό των χελιδονιών, το μακρύ και δύσκολο ταξίδι τους και να τα βοηθήσουν φτιάχνοντας φωλιές από πηλό. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά και οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς να κατασκευάσουν τις φωλιές και αφού τις φτιάξουν θα τις πάρουν μαζί τους και μπορούν να τις τοποθετήσουν κάπου, προσφέροντας στα χελιδόνια έτοιμες (φιλόξενες) κατοικίες.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου, ώρα 17.30 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου.

Υπάρχουν ακόμη ελεύθερες θέσεις για το εργαστήριο. Τηλ. επικοινωνίας : 6972250460

 

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων