Αρχείο για "Φεβρουάριος, 2019"

Συμμετοχή στο καρναβάλι

Σήμερα μοιράστηκαν, από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, οι στολές στους μαθητές που θα συμμετάσχουν στο καρναβάλι. Η συγκέντρωση των μαθητών την ημέρα του καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο άγαλμα στην πλατεία Ζωντού (διασταύρωση Περιφερειακού με δρόμο προς Άγιο Λουκά) στις 12.30 το μεσημέρι.

Αποτελέσματα και βράβευση επιτυχόντων 12ου Διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Το παράρτημα της ΕΜΕ Εύβοιας θα απονείμει τα αριστεία στους μαθητές του Νομού που διακρίθηκαν στον 12ο  πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών « Μικρός Ευκλείδης» της ΕΜΕ των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού  της 9ης Μαρτίου 2018 . Η απονομή για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου θα γίνει στο Αλιβέρι σε ειδική εκδήλωση το Μάιο, σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί προσεχώς. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες: , ,

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου SID 2019

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου στον οποίο συμμετείχαμε με μια δημιουργία της ΣΤ τάξης. Ατυχώς το έργο μας δεν ήταν μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν.

Κρατάμε την ικανοποίηση από τη συμμετοχή μας, τις γνώσεις που απέκτησαν οι μαθητές εμπλεκόμενοι ενεργά στο θέμα και συνεχίζουμε…

Οι δημιουργίες που βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό είναι στην ακόλουθη διεύθυνση: https://saferinternet4kids.gr/sid-perigrafi/sid-2019/symmetoxes/nikhtes-sid-2019/

Ενημερωτικό σημείωμα για την εργασία της ψυχολόγου στο σχολείο

Σας ενημερώνουμε πως, από την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη για το υπόλοιπο της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, θα βρίσκεται στο σχολείο μας ψυχολόγος. Έργο της σχολικής  ψυχολόγου είναι η συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας και την προώθηση του εκπαιδευτικού έργου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Προγραμματισμός διδακτικής επίσκεψης

Οι εκπαιδευτικοί των Β-Γ-Δ τάξεων προγραμματίζουν εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Αργοναυτική εκστρατεία» στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Το έργο ξεκινάει με τον μύθο του Φρίξου και της Έλλης ώστε να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι το χρυσόμαλλο δέρας και πώς βρέθηκε στην Κολχίδα. Από κει και ύστερα θα παρακολουθήσουμε τη γέννηση του Ιάσονα στην Ιωλκό της Μαγνησίας. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Προστασία από τις εποχικές  ιώσεις

Το τελευταίο διάστημα σημαντικός αριθμός μαθητών/μαθητριών του σχολείου ασθενεί λόγω των εποχικών ιώσεων. Παρακαλούμε, σε περιστατικά ιώσεων, κρατήστε τα παιδιά σας στο σπίτι έως ότου αναρρώσουν πλήρως. Η πρόωρη επάνοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο, προτού ολοκληρωθεί η ανάρρωσή τους, επιβαρύνει την υγεία των ίδιων των παιδιών, των συμμαθητών τους και των εκπαιδευτικών, ενώ διατηρείται ενεργή η αλυσίδα μετάδοσης της νόσου. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Επείγουσα ανακοίνωση

Λόγω εκτεταμένης διαρροής στο σύστημα ύδρευσης του σχολείου, δεν θα γίνουν μαθήματα σήμερα, Παρασκευή 01-02-2019, καθώς οι οδεύσεις για τους τουαλέτες των μαθητών είναι επικίνδυνες, ενώ δεν υπάρχει και νερό για την ατομική υγιεινή τους. Για το λόγο αυτό,παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών να προσέλθουν να τους παραλάβουν κατά το δυνατόν γρηγορότερα.
Ήδη έχει ξεκινήσει η τηλεφωνική ενημέρωση των γονέων. Παρακαλούμε ενημερώστε όσους γονείς μπορείτε.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση