Σχετικά με τη δημιουργία μαθητικών λογαριασμών e-mail στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Έχουμε γνωστοποιήσει στα e-mail των γονέων (όσα διαθέτουμε) των μαθητών/μαθητριών των Α & Β τάξεων τους Αριθμούς Μητρώου, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στην εγγραφή.
Προς διευκόλυνσή των γονέων, το ίδιο θα γίνει εντός της ημέρας και για τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων, για την περίπτωση που δεν έχετε διαθέσιμο τον έλεγχο Α τριμήνου, ώστε να βρείτε τον Α.Μ. από εκεί.
Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής.
https://www.youtube.com/watch?v=9QtpuOWIEfY

Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή και σας βγάλει μήνυμα ότι δε βρέθηκε ο μαθητής και ότι δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία, παρακαλούμε ενημερώστε μας με email στο λογαριασμό του σχολείου, ώστε να σας στείλουμε απόκομμα με τα ακριβή στοιχεία του μαθητή, όπως αυτά είναι καταχωρισμένα στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας.

Λόγω υπερφόρτωσης της υποδομής του συστήματος, αυτό είναι ιδιαίτερα ασταθές τις τελευταίες ημέρες. Το σχολείο εδώ και δύο ημέρες δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στη διαχείριση των μαθητικών λογαριασμών. Οπότε πιθανότατα να αντιμετωπίσετε ανάλογα προβλήματα και όσοι προσπαθήσετε. Επιλέξτε ώρες που πιθανολογείτε πως υπάρχει μικρότερη κίνηση προς τους servers του Σχολικού Δικτύου.