Εν όψει πιθανής ενεργοποίησης ηλεκτρονικών πλατφορμών τηλεκπαίδευσης για το διάστημα αναστολής λειτουργίας των σχολείων, παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών να μεριμνήσουν για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και την απόκτηση μαθητικού λογαριασμού (e-mail) το οποίο είναι απαραίτητο για την πρόσβαση στις εν λόγω πλατφόρμες.

Για τη δημιουργία του λογαριασμού είναι απαραίτητο να εισάγετε τα στοιχεία του μαθητή όπως ακριβώς αναγράφονται στον έλεγχο προόδου που έχετε λάβει από το σχολείο κατά το Α’ τρίμηνο. Για τους μαθητές των Α και Β που γνωρίζουμε τα e-mail των γονέων τους, θα τους ενημερώσουμε μέσω αυτών για τους αριθμούς μητρώου. Αν δεν έχετε διαθέσιμο τον έλεγχο προόδου Α τριμήνου (ή παλαιότερου έτους, ο αριθμός μητρώου είναι ο ίδιος), παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το σχολείο, προκειμένου να σας γνωστοποιηθεί ο αριθμός αυτός.

Αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή υπάρχουν σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου καθώς και στις ακόλουθες διευθύνσεις:

https://register.sch.gr/students/

https://register.sch.gr/students/help/

Τον Αριθμό Μητρώου θα τον βρείτε στους ελέγχους προόδου, στο σημείο που φαίνεται υπογραμμισμένο με την κόκκινη γραμμή στην παρακάτω εικόνα.