Με φροντίδα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την ενεργό συμμετοχή γονέων ετοιμάστηκαν χειροποίητες, σπιτικές βασιλόπιτες, ισάριθμες των τμημάτων του σχολείου, καθώς και μία για τους εκπαιδευτικούς. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλα τα τμήματα, ενώ για τους τυχερούς μαθητές είχε προβλεφθεί ως δώρο ένα βιβλίο ή παιχνίδι κατάλληλο για την ηλικία τους, καθώς και ένα δώρο για τον τυχερό εκπαιδευτικό.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρωτοβουλία και τους γονείς των μαθητών που ετοίμασαν τις βασιλόπιτες για την προσφορά τους και ευχόμαστε στους μαθητές μας και σε όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας να έχουν υγεία,  προσωπική και οικογενειακή ηρεμία και τύχη, στους τυχερούς μαθητές να απολαύσουν το δώρο τους, στην τυχερή εκπαιδευτικό να υπογράψει με αυτό σύντομα κάτι καλό, ενώ οι υπόλοιποι μείναμε με την ωραία επίγευση του κομματιού που μας αναλογούσε.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως ανάλογες πρωτοβουλίες των γονέων του σχολείου μας υπήρξαν και κατά τις προηγούμενες χρονιές.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.