Η σχολική εκδήλωση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25-10-2019. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κατά το διάστημα 8.00-8.30. Οι δραστηριότητες του εορτασμού θα διαρκέσουν από τις 8.30 έως τις 10.00. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει κατά το διάστημα από 10.00-10.15. Η εκδήλωση αφορά αποκλειστικά τους συμμετέχοντες μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και είναι κλειστή για το κοινό. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Επετειακές εκδηλώσεις:

Ο σημαιοφόρος και το τμήμα της σημαίας θα συγκεντρωθούν στο προαύλιο του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 10.15 π.μ. Οι μαθητές των Ε & ΣΤ τάξεων που συμμετέχουν στα τμήματα της παρέλασης θα συγκεντρωθούν στο χώρο του σχολείου στις 10.40 π.μ. Μετά την παρέλαση και τη διάλυση των τμημάτων οι μαθητές θα αποχωρήσουν υπό την ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.

Συμμετοχή μαθητών στην παρέλαση:

Καθώς παρατηρήθηκε σημαντικός αριθμός μαθητών που ενημέρωσαν τον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής πως δεν θα συμμετάσχουν στην παρέλαση, επικαλούμενοι διάφορους λόγους, παρακαλούμε όπως οι γονείς των μαθητών των τάξεων Ε & ΣΤ να ενημερώσουν οι ίδιοι τον κ. Πάττα, τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων ή το διευθυντή του σχολείου αν το παιδί τους δεν θα συμμετάσχει στην παρέλαση.